Ispovesti

KROZ BURNU SVAĐU SA SUPRUGOM SAZNAO JE ŠOKANTNU ISTINU O ĆERKI: Nikada joj to neće oprostiti!

Žena mu je otkrila tajnu o devojčici koju je odgajao.

01.03.2024 19:40

KROZ BURNU SVAĐU SA SUPRUGOM SAZNAO JE ŠOKANTNU ISTINU O ĆERKI: Nikada joj to neće oprostiti!
Foto: Shuterstock

Kada smo sa nekim u vezi, očekujemo iskrenost i poverenje. Međutim, šta se dešava kada saznamo da je naš partner skoro ceo život krio ogromnu tajnu od nas? Jedan anonimni muškarac je upravo to doživeo. Supruga mu je otkrila dugočuvanu tajnu o njihovoj devetogodišnjoj ćerki.

Tokom žestoke svađe, žena je slučajno izgovorila reči koje su potpuno promenile njihov dalji brak, a pogotovo život ovog čoveka. Pošto je shvatio da se dovodi u pitanje istina o njegovom očinstvu, odlučio je da proveri činjenice.

shutterstock.com

Posle burne svađe istina isplivala na videlo

- Supruga i ja smo se posvađali i ona je rekla nešto da moja ćerka nije moja, na šta sam ostao zatečen, ali nakon što je shvatila šta je rekla, odustala je i otišla u krevet. Nikada nisam razmišljao o tome da moja ćerka nije moja, ali sam morao da znam da li jeste ili nije. Ukratko, uradio sam test očinstva i zaista nisam bio njen otac. Pokazao sam ga ženi koja me je preklinjala i molila da se ne razvodim, ali sam joj rekao da to želim. Rekao sam svojoj porodici i prijateljima šta se dogodilo i oni su potvrdili da treba da suprugu izbacim iz svog života, uključujući i ćerku - objasnio je on, a o tome je pisao i Miror.

Njegove reči izazvale su burne reakcije. Ova priča baca svetlo na složenost ljudskih odnosa i moralne dileme sa kojima se suočavamo u svakodnevnom životu.

shutterstock.com

Rešio da napusti i ženu i ćerku

Nakon što je saznao šokantnu istinu, čovek je doneo tešku odluku da prekine sve emocionalne i finansijske veze i sa detetom. Usledili su osuđujući komentari.

- Vaša žena je učinila nešto užasno, ali vaša ćerka nije. Možda niste biološki otac te devojčice, ali ste njen tata od rođenja. 

- Ona ima samo devet godina. Napuštanje će je zaista, zaista trajno povrediti. Razmislite o tome.

- Vaša žena je uradila nešto za osudu, ali ne razumem kako možete odjednom da izgubite sve emocije za dete koje ste odgajali devet godina i koje vas voli i oslanja se na vas. To je nedužno dete koje nije uradilo ništa loše. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)