Zanimljivosti

SNIMALA JE I ZADIRKIVALA BRATA ZBOG PRANJA SUDOVA: U deliću sekunde usledio je veleobrt koji sestra nije očekivala! (VIDEO)

Mnogi su komentarisali da je trebalo da pomogne bratu umesto što mu se smejala.

17.01.2024 11:01

SNIMALA JE I ZADIRKIVALA BRATA ZBOG PRANJA SUDOVA: U deliću sekunde usledio je veleobrt koji sestra nije očekivala! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/whitnee.hill

Pranje sudova za nekoga je najomraženiji posao na svetu, pa pojedine domaćice izbegavaju taj posao koliko mogu i prepuštaju ga drugima u kući.

Činjenica je, međutim, da bi kao i u svakom drugom poslu trebalo biti oprezan kako se ne bi dogodile neprijatne situcije. U takvoj jednoj situaciji se našla jedna tiktokerka koja je želela da ovekoveči trenutak kad je njen brat zasukao rukave i počeo da pere sudove. 

Printscreen/TikTok/whitnee.hill

Brat je prao sudove dok se sestra fokusirala na snimanje

 

Vajtni Hil, kako se predstavlja na TikToku, je postavila kameru na kuhinjskom stolu i zadirkivala je brata koji je prao sudove. Dok je ona u zanosu pevala njen brat je sklanjao ostatke hrane sa tanjira, i ispirao ih pripremajući ih za pranje. U deliću sekunde Vajtni se okliznula verovatno na mokar pod, proklizala, i tresnula na pod.

Iako je situacija izgledala dramatično, a njen pad nimalo naivno, momak je polako obrisao ruke o krpu i kroz smeh pitao sestru da li je dobro, te joj pružio ruku kako bi joj pomogao da se podigne. Ova scena je momka prilično nasmejala.

- Pokušavaš da snimiš video, ali ne shvataš da je bratovljeva mašina za pranje sudova otvorena - napisala je ona u opisu snimka.  

Opasna situcija u kojoj se našla devojka nasmejala je mnoge, a neki su se našalili i rekli kako je brat dodatno istresao vodu sa ruku na sestru.

 

@whitnee.hill maybe i should look next time? @Jackson Hill ♬ original sound - whitnee

 

- Nije on pitao samo "jesi li dobro", već je istresao i vodu sa ruku po tebi!

- Ali tvoja faca kada si pala dole...

- Gledaj njenu facu kada pada dole, ja ne prestajem da gledam i umirem od smeha. Ovo je sjajno!

- Ovo se dogodilo mojoj ćerki i bilo je užasno. Polomila je vrata.

- Želimo usporen snimak.

- Sviđa mi se način na koji je istresao vodu sa ruke po tebi - bili su nekiod komentara.

Pošto su mnogi ovoj sestri i bratu zatražili usporeniji snimak, devojka je objavila i tu verziju, a to je tek naišlo na smeh kod ljudi. Iako je u manjini bilo komentara poput onih da li se devojka povredila i kako se nadaju da je dobro, većina je priznala da se skoro nisu nasmejala više nego ovoj situaciji. 

Mnogima je bilo smešnije to što brat nije odmah odreagovao i što se sve vreme sestri smejao. Ljudi su priznali kako ih je tek drugi sporiji snimak nasmejao toliko da su plakali od smeha.

- Ne prestajem da se smejem i žao mi je zbog toga. Hvala za ovaj video - zaključila je jedna devojka.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)