Zanimljivosti

SPUŠTAO NAS JE MEĐU AJKULE, UMALO NAS NISU POJELE: Htele su lep snimak s letovanja, a dobile scenu iz horora! Snimak je zastrašujuć!

Incident se dogodio na čuvenoj plaži Santa Rosa na Floridi.

13.05.2024 15:24

SPUŠTAO NAS JE MEĐU AJKULE, UMALO NAS NISU POJELE: Htele su lep snimak s letovanja, a dobile scenu iz horora! Snimak je zastrašujuć!
Printscreen/https://www.youtube.com/@maddisonrorex678

Parasejling je popularana zabava na moru posebno za mlade. U pitanju je jedna vrsta sporta gde se letač zakači sajlama za padobran koji vuče motorni čamac dok ga ne podigne u visinu.

Oni koji su isporobali ovu vrstu zabave tvrde da je osećaj neverovatan dok vam adrenalin kola venama. 

Međutim, ovo umalo nije bilo kobno za tri tinejdžerke koje su isprobale parasejling na Floridi.

Uletele među ajkule

Madison Roreks iz Luizijane otišla je na plažu Santa Rosa na Floridi sa svojom prijateljicom Kloe i njenom porodicom, kada su odlučili da isprobaju parasejling. 

Na snimku koji je samo na Tiktoku prikupio 14 miliona pregleda vide se tri tinejdžerke koje su sajlom vezane za padobran koji je vukao čamac dok ih nije podigao u visinu.

Sve je bilo u redu dok nisu počele da se spuštaju nazad ka vodi kada su devojke primetile četiri čudne figure u vodi. Kako su sve više ponirale ka vodi shvatile su da ih u moru čekaju četiri ajkule

Kako se vidi na snimku devojke su se uplašile i izbezumljeno su počele da vrište.

- Naša jedina opcija je bila da počnemo da ih šutiramo. Ka smo upale u vodu oko nas su bukvalno kružile četiri ajkule - ispričala je kasnije Medison.

Na snimku se vidi kako devojke vrište pokušavajući da izbace noge van vode i oteraju ajkule. Na sreću čamac je bio blizu pa ih je odmah pokupio i smestio na bezbedno daleko od čeljusti morskih nemani. 

- Umalo da su nas ajkule pojele... gledajte šta se tačno dogodilo - piše u opisu snimka koji je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Medison je priznala da je dugo nakon ovog incidenta imala noćne more.

- Sećam se da sam se samo kako sam se uplašila posebno kad sam shvatila da ću upasti u vodu tačno među ajkule. Drhtala sam od straha da će se nešto dogoditi nekom od nas. Iako mi je u tom trenutku bilo strašno, sad kad vidim taj snimak bude mi malo i smešno šta smo pričale u tom trenutku. Od tada više nisam išla na parasejling, a ne znam ni da li ću ikad više ići - iskrena je Medison. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)