Zanimljivosti

DRAMA NA CRVENOM TEPIHU, SLAVNE GLUMICE SE POKOŠKALE! Procurio snimak incidenta, samo ju je odgurnula i prosiktala: Ne pipaj me! (VIDEO)

Niko nije očekivao ovako nešto od zvezda Holivuda Nikol Kidman i Selme Hajek.

14.10.2024 11:30

DRAMA NA CRVENOM TEPIHU, SLAVNE GLUMICE SE POKOŠKALE! Procurio snimak incidenta, samo ju je odgurnula i prosiktala: Ne pipaj me! (VIDEO)
Profiemdia

Slavna glumica Nikol Kidmen ponašala se, u najmanju ruku, nevaspitano i neprimereno prema koleginici Selmi Hajek. Naime, njih dve su se našle u isto vreme na crvenom tepihu s pevačicom Kejti Peri uoči revije brenda "Balensijaga" tokom nedavne Nedelje mode u Parizu, ali niko nije mogao ni da sanja da će se dogoditi ono što je usledilo. 

Na snimku koji se tek sad pojavio na društvenim mrežama vide se tri slavne žene koje se pripremaju za poziranje. Kako je Nikol bila okrenuta leđima fotografima, Selma ju je u jednom trenutku uhvatila i okrenula ka sebi i objektivima. To je očigledno iznerviralo australijsku glumicu koja je grubo odgurnula Selminu ruku, piše Dejli mejl.

Kako piše taj portal, pozivajući se na izjavu svedoka incidenta, Nikol je navodno prosiktala u pravcu Selme: "Ne pipaj me!" Nakon što je koleginici odgurnula ruku, Nikol joj je okrenula leđa, a zatim se ponovo okrenula ka njoj i nešto joj rekla, mašući rukom kao da joj je objašnjavala da se zaustavi. Zbunjena Selma joj je nešto odgovorila, kao da se pravdala.

Svedok ovog neprijatnog događaja bila je Kejti Peri, koja je izgledala postiđeno zbog svega što se dešavalo. Takođe, i brojni fotografi tvrde da se napetost između dve glumice mogla seći nožem.

Nakon što je kratko ispozirala Kidmanova je poljubila Perijevu za rastanak i nešto oštro rekla u pravce Selme, koja izgledala potpuno zbunjena ponašanjem koleginice

Nikome nije jasno otkud ovakva napetost među dvema glumicama na ivici sukoba. Njih dve, barem koliko se zna, nikad nisu imale nikakav problem.

Snimak incidenta dve glumice postao je viralan na društvenim mrežama i već je prikupio više od osam miliona pregleda. Mnogu su se zapitali šta se desilo sa Nikol, koja je bila toliko neprijatna prema koleginici.

- Zašto je Nikol tako nepristojna? 

- Ovo je tako ružno! Vidi se koliko je i Selma zbunjena njenim ponašanjem. 

- Nisam iznenađenja, Nikol glumi kako je fina, a sve je suprotno od toga. Ovde je pokazala pravo lice.

- Shvatam da je Selma verovatno pokušavala da je usmeri da pozira pred kamerama, ali neki ljudi ne vole da ih dodiruju bez obzira na situaciju, i to jednostavno morate da poštujete - bili su samo neki od komentara na ovaj događaj. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)