Zanimljivosti

SELMA HAJEK ŠOKIRALA NOVINARE NA CRVENOM TEPIHU: Ovakvom njenom odgovoru se niko nije nadao! (FOTO+VIDEO)

Poznata glumica mami poglede gde god da se pojavi.

02.02.2024 11:35

SELMA HAJEK ŠOKIRALA NOVINARE NA CRVENOM TEPIHU: Ovakvom njenom odgovoru se niko nije nadao! (FOTO+VIDEO)
Tanjug/AP

Meksička glumica Selma Hajek (57) odrasla je u imućnoj porodici sa majkom operskom pevačicom i ocem stručnjakom za naftu. Iako je imala privilegovano detinjstvo lepa glumica je jednom prilkom otkrila da boluje od disleksije zbog čega je imala poteškoće u strogoj katoličkoj školi. Ipak, upornost i šarm doveli su je do saradnje sa meksičkim rediteljem Robertom Rodrigezom, što je predstavljalo prekretnicu u njenoj karijeri. 

Njen fizički izgled i talenat izdvojili su je u svetu filma gde se vrlo brzo izdvojila lepotom, ali i pameću. I dok joj je karijera cvetala, ljubavni život je donosio izazove. Selma je 2007. godine upoznala Fransoa-Anria Pinoa, najbogatijeg Francuza, sa kojim je kasnije dobila ćerku Valentinu Palomu. Budući da njen suprug poseduje maltene polovinu svetske modne imperije, jasno je da firmirana garderoba za lepu glumicu odavno sastavni deo života. 

Na crvenom tepihu glumice se trude da pokažu svoj najbolji izgled, a novinari neretko postavljaju pitanja o tome ko je dizajnirao njihovu odeću i koliko ona košta. Zvezde se najčešće utrkuju da naglase ko je kreirao njihovu haljinu ili čiji su nakit poneli. Drugi, ali ne i  Selma. Jednom prilikom novinarka je upitala lepu glumicu na crvenom tepihu šta je najskuplje što ima na sebi, njen odgovor je iznenadio sve prisutne. 

- Pitate me koja je to najskuplja stvar na meni. Ja ne odgovaram na pitanja o ceni. Hm, verovatno moj mozak! Probajte da prodate taj dragulj, ne znam kako bi to izgledalo - rekla je duhovita Selma i šokirala prisutne novinare. 

 

 

Selma ceni svoj mozak više od bilo kog materijalnog bogatstva. Ona je podsetila da prave vrednosti često leže ispod površine i da je lepota mnogo više od skupocenih toaleta i šljaštećeg nakita i dijamanata. Sama Hajekova često je isticala da je disleksična i budući da je imala velikih poteškoća u školi, rešila da bi idelano bilo da postane glumica. Izgleda da nije pogrešila. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)