Telo

NIKOL GRMI SA 57 GODINA, ZASENILA UPOLA MLAĐE GLUMICE: Dekolte do pupka, a providna haljina otkrila donji veš! (FOTO)

Niko joj nije ni do kolena!

05.09.2024 20:40

NIKOL GRMI SA 57 GODINA, ZASENILA UPOLA MLAĐE GLUMICE: Dekolte do pupka, a providna haljina otkrila donji veš! (FOTO)
Ariana Ruiz / Zuma Press / Profimedia

Glumica Nikol Kidman (57) blistala je na premijeri nove serije "The Perfect Couple" (Savršen par). Oskarovka se pojavila u crnoj haljini izrazito dubokog dekoltea, te su svi pogledi na crvenom tepihu ispred Egipatskog teatra u Los Anđelesu bili usmereni samo u nju.

Nikol koja se bavi i produkcijom serije, pokazala je vitku figuru u haljini Ferragama, dok je njena odvažna modna kombinacija, uz providni materijal, otkrivala više nego što se očekivalo. Cipele Paris Texas i crni sako, nonšalantno prebačen preko ramena, zaokružili su njen elegantan izgled, koji je pažljivo osmislio stilista Džejson Bolden.

 

 

Mnogi su se složili da Nikol nikad nije izgledala bolje. Dekolte je bukvalno dosezao do pupka, a kroz prozirnu tkaninu video se čak i donji veš, a opet na glumici to sve nimalo nije izgledao vilgarno. Razlog za to je njena manekenka građa - čak iako se probližava pragu sedme decenije, kao i odvažan stav. Mogli su se čuti i komentari kako glumica izgleda bolje od glumica koje su upola mlađe od nje.

Kidman ne samo da blista na ekranu, već je i izvršna producentkinja misteriozne serije "The Perfect Couple", koja će se emitovati na Netflixu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

- Odrasla sam uz misterije i dugo nisam naišla na ovako intrigantnu priču, pa mi je bilo izuzetno uzbudljivo biti deo ovog projekta i kao glumica i kao producentkinja - izjavila je ona za Reuters, a o tome je pisao i Daily Mail.

Na premijeri joj se pridružio i kolega Lijev Šrajber, koji u seriji igra njenog supruga.

Nikol nastavlja da impresionira, kako svojim glumačkim talentom, tako i vanvremenskom elegancijom, pokazujući da je i dalje jedna od najistaknutijih lica u Holivudu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)