Moda

NIKOL KIDMAN PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON STRAŠNOG GUBITKA: Svi komentarišu njen izgled! (FOTO)

Čuvena holivudska diva nije propustila reviju brenda Balenciaga uprkos činjenici da je nedavno doživela porodičnu tragediju.

01.10.2024 12:33

NIKOL KIDMAN PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON STRAŠNOG GUBITKA: Svi komentarišu njen izgled! (FOTO)
Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Nikol Kidman (57) viđena je u ponedeljak na reviji brenda Balenciaga tokom Nedelje mode u Parizu, što je njen prvi javni nastup od tragične vesti o smrti njene majke, Žanel Kidman, koja je preminula u 84. godini. Ova australijska glumica nedavno je podelila sa svojom publikom tužnu vest, koja je potresla njen život.

Na reviji, Nikol je zračila šikom u crnoj uskoj haljini sa visokim izrezom, uz prozirne hulahopke i elegantne štikle. Na ulazu u reviju, pozdravila je okupljene, praveći oblik srca rukama dok je bila zaštićena od kiše kišobranom. Njena pojava na modnom događaju dolazi samo nekoliko sati nakon što je osvojila nagradu za najbolju glumicu na Filmskom festivalu u Veneciji za ulogu u filmu "Babygirl".

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Nikol Kidman

U emotivnoj objavi na društvenim mrežama, Nikol je sa svojom sestrom Antonijom podelila srceparajuću počast svojoj pokojnoj majci, uz nekoliko nikada ranije viđenih fotografija.

- Svaka poruka koju smo dobili od onih koji su voleli našu Majku značila nam je više nego što ćemo ikada moći da izrazimo, napisala je glumica, zahvaljujući fanovima na podršci tokom teških trenutaka.

 

Nikol se brzo vratila u Sidnej kako bi bila uz svoju porodicu nakon što je saznala za smrt majke. Ova tragična vest stigla je u trenutku kada je dobijala nagradu u Veneciji, što je dodatno naglasilo dubinu njenog emotivnog stanja.

- Ova nagrada je za nju, ona me je oblikovala, vodila me i napravila, izjavila je Nikol, izražavajući zahvalnost što je mogla da podeli ime svoje majke sa svetom.

U razgovoru iz 2022. godine, Kidman je govorila o zdravstvenim problemima svoje majke, što dodatno osvetljava blizak odnos između njih dve. Ovaj nastup na reviji, iako svečan, takođe je podsetnik na sve što je Nikol prošla u poslednjih nekoliko nedelja, dok nastavlja da se bori sa gubitkom voljene osobe.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)