Telo

NA NEOBIČAN NAČIN JE ISKORISTILA DONJI DEO KUPAĆEG: Nije ni sanjala da će je razapeti na mrežama i nazivati štrokavom! (VIDEO)

Zbog peha sa gornjim delom ona se dosetila kako da pokrije svoje bujne grudi.

06.12.2023 14:01

NA NEOBIČAN NAČIN JE ISKORISTILA DONJI DEO KUPAĆEG: Nije ni sanjala da će je razapeti na mrežama i nazivati štrokavom! (VIDEO)
Tiktok-cillycely

Mnogima se dešavalo da zaborave rezervni kupaći kostim i baš tada po nekom nepisanom pravilu dogodi se probelm. Većina devojaka na plažu nosi barem dva kostima jer ne žele da sede u mokrom kupaćem ali i da bi mogle da promene autfit zbog slikanja.

Selin je žena bujnih grudi koja je imala manji peh na plaži i ostala je bez gornjeg dela bikinija. Kako nije ponela rezervni kupaći kostim morala je da se snađe kako bi pokrila grudi od radoznalih pogleda. I došala je na genijalnu ideju.

Ona je torbi za plažu pronašla donji deo kostima koji je prethodni dan nosila i rešila da ga iskoristi kao gornji deo. Uspela je da ga obuče tako što je provukla ruku kroz jednu nogavicu, dok je druga poslužila za struk i sve je tako uvezala da je u potpunosti pokrivao njeno bujno poprsje. Uz to je izgledao kao top. 

Svoje genijalno rešenje ona je snimila a video postavila na Tik Tok. Unapred se izvinila što, kako kaže, snima svoje nesavršeno telo, obuhvatajući strije i “debeo” stomak, ali jedino tako je mogla da pokaže kako je uparila ovaj donji deo kao top.

Usledili su brojni komentari njenih pratilaca. Mahom su žene bile iskreno iznenađene mogućnošću da donji deo kupaćeg može ovako da se iskoristi. Međutim, našao se veliki broj neprijateljskih komentara koji su primetili da je taj donji deo u beloj boji, a po njemu se nalaze čudne mrlje različitih boja, od zelene do pink roze. Tako da su pojedini osudili Selin da ne vodi računa o higijeni i da je prvo trebalo dobro da opere taj donji deo, ako ga već obukla, u bilo kojoj kombinaciji.

- Kada niko ne zna da vi zapravo nosite donji deo kupaćeg kostima kao top - stoji u opisu snimka, a o tome je pisao i San.

 

@cillycely

Found idea in tik tok wish i could find the creator to give her props! ♬ Summer - Calvin Harris

 

Snimak je ipak dobio 16.000 sviđanja i pored velikog broja podeljenih reakcija.

- Genijalna ideja, hvala na snimku!

- Nikada ne treba da se stidimo svojih tela, ona su deo nas.

- Dušo, svi imamo strije i debeli stomak, niko te zbog toga neće osuđivati.

- Mene ne brinu ni njene strije ni stomak, ali ovaj donji deo koji je iskoristila kao top deluje prljavo i štrokavo.

- Možda je prvo trebalo dobro da opere taj donji deo pre nego što ga je obukla.

- Ne verujem da je žena svesno obukla prljav donji deo kupaćeg kostima koji nije opran i još ima fleke po sebi.

- Ne znam šta vi svi vidite, ja vidim na tom kupaćem izbledele pink roze i zelene leptiriće.

- Kao da vi nemate neki kupaći kome su boje izbledele, ne mora da znači da je prljav i štrokav!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)