Roditeljstvo

DOŠLA JE U POSETU KOD NAJBOLJE PRIJATELJICE I POTPUNO SE SLOMILA: Nije mogla da zaustavi suze zbog prizora koju je zatekla (VIDEO)

Dugo je očekivala ovaj trunutak, a onda su emocije "eksplodirale".

09.12.2023 19:02

DOŠLA JE U POSETU KOD NAJBOLJE PRIJATELJICE I POTPUNO SE SLOMILA: Nije mogla da zaustavi suze zbog prizora koju je zatekla (VIDEO)
Printscreen/TikTok/clairebraxtonwood

Rođenje bebe je jedan od najradosnijih događaja i nema veće sreće u porodici od deljenja tog trenutka u krugu najbližih. Iako će mnogi uz osmeh i sreću dočekati bebu i upoznati se sa njom, za neke se ovakvi trenuci ponekad isuviše emotivni pa ne mogu da sakriju kako se osećaju.

Shutterstock

Dolazak bebe je posebno iskustvo i radost za roditelje

Kler Brekston je odlučila da ode u posetu drugarici koja se skoro porodila i upozna  bebu. Kada su joj otvorili vrata sobe gde su mama i bebica boravile, devojka je odmah počela da plače i bukvalno se slomila od emocija koje su počele da naviru. Otac bebe joj je otvorio vrata, a mama odnosno njena drugarica znajući vrlo dobro njenu reakciju je uključila telefon kako bi ovekovečila ovaj trenutak.

Kler je sa buketom cveća u rukama, mirno i sporo prišla bebi plačući, a onda joj je prišla u boks kako bi je pomazila. Nedugo zatim uzela ju je u naručje kako bi se bolje upoznale i ostvarile kontakt, a devojka je sve vreme plakala.

Ova emotivna i dirljiva scena je naišla na pozitivne reakcije ljudi, a na TikToku ovaj snimak je lajkovalo 4,6 miliona ljudi. Mnogi su se složili da novopečena mama ima pravu sestru, a ne drugaricu.

@clairebraxtonwood When your bestfriend brings the sweetest angel into this world… you ugly cry ✨💛 #bowie #baby #fyp #babytok #meetingforthefirsttime #bowiegirl #babygirl ♬ Home - Matthew Hall

- Ona je počela da plače i pre nego su se otvorila vrata.

- To nije najbolja prijateljica, to je sestra.

- Način na koji je njen suprug zgrabio buket cveća kako bi ona pomazila bebu mi je rastopio srce.

- Sve što sam oduvek želela je ovo. Kada sam najavila trudnoću svi su pobegli.

- To je čista ljubav tu.

- Jao, ona je i mene rasplakala- bili su neki od komentra.

Mnogi su poručili mami da joj zavide na ovakvoj prijateljici rekavši da bi voleli rado da imaju nekoga poput Kler. Emotivna reakcija devojke nikoga nije ostavila ravnodušnim. Većina se složila da ona ostavlja utisak nekoga na koga se porodilja može u potpunosti osloniti ii da će joj u prvim majčinskim danima biti od velike pomoći.

Bilo je i negativnih komentara na račun izgleda devojke, a neki su rekli kako "botoks" na njenom licu ućinio svoje jer ne može da se nasmeje kako treba.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)