Roditeljstvo

VRISAK DEVOJČICE SE PROLOMIO KROZ KUĆU: Njena sreća je neopisiva, takvu iskrenost i radost niste skoro videli! (VIDEO)

Njena spontana reakcija izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

04.12.2023 17:01

VRISAK DEVOJČICE SE PROLOMIO KROZ KUĆU: Njena sreća je neopisiva, takvu iskrenost i radost niste skoro videli! (VIDEO)
Titkok

Deca su neodoljiva u svojoj iskrenosti, ne umeju da skrivaju emocije i jasno pokažu kad im se nešto sviđa ili ne. Svako dete voli da dobije poklon, a tek kad mu se ispuni davnašnja želja njegova radost je gotovo opipljiva.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama raznežio je milione ljudi. Jedna malena devojčica iskreno se obradovala poklonu, a njena sreća je neopisiva. 

shutterstock.com

Deca obožavaju rođendane zbog torte i poklona koje dobijaju

Kako se vidi na snimku preslatka devojčica dobila je dugoočekivani poklon, i to za svoj rođendan. Čim su joj doneli poklon, ona je počela da cupka od uzbuđenja i nije mogala da dočeka da vidi šta su joj tata i mama kupili. Njen tata je pocepao ukrasni papir i ukazao se preslatki roze krevetac za igranje, a devojčica je počela da vrišti od uzbuđenja i sreće. 

Naravno, odmah je htela da ga isproba a njen osmeh od milion dolara jasno je pokazivao koliko je srećna zbog dara koji je dobila. Ne samo što je želela da sedne na maleni krevet već su morali i da ga razvuku kako bi ona legla. Srećna devojčica nije krila radost zbog onoga što je dobila pa je svojom srećom "zarazila" i sve ukućane koji su bili prisutni u sobi i koji su se smejali sa njom. 

Njena reakcija je naišla na oduševljenje ljudi koji su rekli kako je ova devojčica među  malobrojnima koji znaju kako da se obraduju poklonu i pokažu svoju sreću.

 

- Ovo je moja žena kada kupimo novu sofu.

- Platila bih svaki peni za ovu reakciju, neka je blagoslovena.

- Iskrenost dece i njihova radost zbog poklona je neprocenjiva. 

- Toliko je srećna čini se da je taj krevetić čekala čitavog života.

- Devojčica je preslatka, njen osmeh popravio je i moj dan. 

- Ja bih joj kupovala poklone stalno samo da bih gledala kako se raduje. Dete, nemoj nikad da izgubiš tu iskrenost i sreću zbog sitnica - bili su neki od komentara.

Devojčica je, kako su mnogi primetili pravi "šoumen", a neki su rekli kako su u jednom trenutku uočili i kako namiguje. Bilo je i onih koji su primetili da se današnje generacije ne raduju poklonima i da je veoma teško pogoditi "ukus" deteta zbog čega je ovo bilo prijatno iznenađenje i dokaz da još uvek postoje zahvalna deca.

Jedan od korisnika je rekao kako lep poklon jednako zna da obraduje kako mlađe tako i starije, pa bi češće da na ovaj način obradujemo svoje voljene.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)