Ispovesti

MUŽ SE POŽALIO DA IMA LENJU ŽENU: Očekivao je podršku na mrežama, a dobio odgovor koji ga je šokirao! (FOTO)

Depresija je stanje koje može da promakne i našim najbližima.

01.12.2023 20:00

MUŽ SE POŽALIO DA IMA LENJU ŽENU: Očekivao je podršku na mrežama, a dobio odgovor koji ga je šokirao! (FOTO)
Shutterstock

Mnogi parovi posle više godina braka upadnu u monotoniju i pomišljaju na razvod. Da li je ljubavi nestalo ili su dnevne nagomilane obaveze oko dece i posla preuzele glavnu ulogu, zavisi od slučaja do slučaja. Jedan muškarac se požalio kako se njegova supruga poslednjih godinu dana vidno udaljila od njega.

- Imam 42 godine, a moja žena 39. U braku smo 10 godina i imamo dvoje dece, od četiri i osam godina. Poslednjih godinu dana moja supruga non-stop leži u krevetu, kao da je bolesna, a nekada danima i ne izlazi iz sobe. Celo domaćinstvo i briga oko dece je na meni, ona samo leži, toliko je lenja! Striktno mi je stavila do znanja da je bilo kakve intimnosti sa mnom više ne zanimaju, bukvalno je rekla da joj se gadi se*s sa mnom. Očajan sam zbog toga, ali bojim se da i oko te teme otpočnem razgovor - započinje svoju priču ovaj muškarac, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Žali se na suprugu koja po ceo dan ne ustaje iz kreveta

On se požalio da su svađe u njihovom odnosu postale svakodnevica.

- Ne samo što nemamo intimne odnose i što je briga o celom domu i deci na meni, već kad god joj to pomenem, odmah me napadne i izbije svađa. Mislim da me ne podnosi, a toliko je postala odbojna da sam počeo da je otvoreno izbegavam. Ne znam šta nam se desilo, nekada smo bili toliko zaljubljeni i puni elana... Toliko sam očajan da pomišljam da treba da se razvedemo, mislim da sam postao depresivan - požalio se ovaj muškarac.

shutterstock.com

Svaki pokušaj razgovora završi se svađom

Ubrzo su usledili brojni komentari.

- Zapravo, vaša žena je ta koja je depresivna, ukoliko zaista ne ustaje iz kreveta i neprestano spava. Potrebna joj je pomoć.

- Morate otvoreno da razgovarate sa suprugom i da joj ponudite da možda zajedno odete kod psihoterapeuta.

- Vaša supruga ima sve simptome depresije, od nezainteresovanosti po pitanju odnosa sa vama do spavanja i zapostavljanja dece. Morate ozbiljno da prorazgovarate sa njom - bili su samo neki od komentara koje su ovom muškarcu ostavljali ljudi koji su pročitali njegovu bolnu ispovest. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)