Roditeljstvo

RASPRAVLJALA SE SA OCEM ZBOG DEČKA: Tata je bio zapanjen ponašanjem svoje malene mezimice, da li je moguće da je ovo dočekao! (FOTO+VIDEO)

Čitavu scenu snimila je mama i postavila na društvene mreže.

30.11.2023 11:00

RASPRAVLJALA SE SA OCEM ZBOG DEČKA: Tata je bio zapanjen ponašanjem svoje malene mezimice, da li je moguće da je ovo dočekao! (FOTO+VIDEO)
Instagram-sarahmbiegel

Mnogi kažu da je odnos između tate i ćerke poseban, baš kao i između mame i sina. Očevi su posebno osetljivi kada su njihove mezimice u pitanju. Jedan snimak koji je više miliona puta na društvenim mrežamna izazvao je salve smeha. Iako ima samo 4 godine ova devojčica je rešila da se bori za svoju ljubav.

Plavokosa devojčica u cvetnoj letnjoj haljinici, bosonoga i sa mašnom u kosi vidno ljuta ulazi u dečju sobu dok je mama snima. Izgleda da je došlo do neke vrste nesporazuma između nje i tate. Naime ova malena ulazi u sobu i odsečnim rečima odgovara: “Zato što ga volim i tačka!” Njeni roditelji su vidno zapanjeni odgovorom, a mama je pita koga to ona voli. Devojčica teatralno ulazi u sobu dureći se i seda na krevet.

- Zato što ga volim! Kako koga, pa Džeka! Volim Džeka!  - objašnjava devojčica vidno ljuta.

Njen tata zbunjeno stoji na vratima pridržavajući njenu mlađu sestru. Po njegovom izrazu lica reklo bi se da je tata potpuno šokiran kako ponašanjem svoje mezimice, tako i njenom izjavom.. 

- Izvini, da li bi mogla da nam objasniš o kom Džeku je reč? - upitao ju je otac.

- Žao mi je, ne mogu da vam kažem ko je Džek - veoma ozbiljno je završila ova malena svaku diskusiju na tu temu.

Njen tata je zavrteo glavom uz konstataciju da ona ima tek četiri godine i ko zna šta ih tek čeka sa njom u budućnosti.

- Svaka devojka je noćna mora svoga tate. Duša ovog tate je možda napustila njegovo telo ovog trenutka - stoji u opisu videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio četiri miliona i 346.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Moj sin je došao i rekao nam da se juče oženio sa devojčicom iz vrtića, takođe žele da imaju bar petoro dece.

- Imam 30 godina i sećam se kada sam šest godina ranije rekla tati da se zabavljam sa sadašnjim mužem, imao je sličnu reakciju kao ovaj otac.

- Ona će zauvek biti samo njegova mala devojčica.

- Zatekla sam ćerku od pet godina kako se često odvaja sa jednim dečakom. Rekla sam joj da to više ne radi, odgovorila mi je: “Ali šta da radim, on je toliko lep!”

BONUS VIDEO:

Komentari (0)