Sex

MISLIO JE DA IMA SAVRŠENU VEZU, DOK NJEGOVA DEVOJKA NIJE TRAŽILA DA JOJ OVO RADI U KREVETU: "Više mi nije ni do intimnih odnosa, ne znam kako da joj kažem da to ne želim!"

Svakoga nešto drugačije uzbuđuje, a kod ove žene to je krajnje bizarna stvar.

06.12.2023 22:00

MISLIO JE DA IMA SAVRŠENU VEZU, DOK NJEGOVA DEVOJKA NIJE TRAŽILA DA JOJ OVO RADI U KREVETU: "Više mi nije ni do intimnih odnosa, ne znam kako da joj kažem da to ne želim!"
shutterstock.com

Mnogi parovi vole eksperimentisanje na polju se*sualnosti pogotovo u početnim godinama zabavljanja. Međutim, jedan muškarac smatra da su zahtevi njegove devojke, sa kojom je godinu dana, toliko bizarni da više ne želi da ih ispunjava.

- Imam 30 godina, a moja devojka 29 i zajedno smo godinu dana. Naš se*sualni život bih opisao za ovih godinu dana kao apsolutno savršen. Međutim, ona je počela da ubacuje neke novine. Jednom prilikom je tražila da joj izmasiram stopala. Znam da radi kao konobarica i da je ceo dan na nogama, pa sam, naravno pristao da joj olakšam. Iznenadio sam se kada sam shvatio da su njoj stopala zapravo erogena zona, međutim, ono što je sledeći put tražila me je šokiralo - započinje priču ovaj muškarac, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Intimni odnosi prestali da ga interesuju zbog fetiša njegove devojke

On je objasnio da je njegova devojka prelepa i da dosta vodi račina o noktima, pogotovo na nogama.

- Ona radi neprestano pedikir i manikir, obožava da joj nokti na nogama budu sređeni, pa nosi otvorenu obuću čak i zimi. Međutim poslednji put je posle masaže nogu, za koju sam shvatio da je predigra, poželela da joj sisam nožne prste. Uradio sam to, jer sam mislio da se to tako, otelo kontroli, da još istražujemo. Međutim, shvatio sam da ona sada kao predigru svaki put očekuje da joj sisam nožne prste. Prosto nisam tip koga to privlači, čak mi nije ni se*si. Primetio sam da sam počeo da izbegavam odnose sa njom jer ne znam kako da joj kažem da to ne želim da radim, a da je ne povredim - objasnio je on.

Shutterstock

Neguje nokte na stopalima, ali to joj je fetiš

Komentri su ubrzo usledili.

- Ukoliko ste godinu dana zajedno, nikakve tajne ne bi trebalo da postoje.

- Nađite neki sporazum koji neće biti neprijatan ni za jednog od vas.

- Objasnite joj da možda i vi imate fetiše, ali ne želite da nju dovodite u neprijatnu situaciju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)