Zanimljivosti

VIDELA JE DA NEČIJA STOPALA VIRE IZ AUTOMOBILA I ZAGOLICALA IH JE: Besni vozač joj je pretio i jurio je celim putem, a ono što joj je uradio kada ju je najzad stigao zapanjilo je sve! (VIDEO)

Evo šta se dešava kada ne možete da držite ruke sebi.

18.11.2023 15:02

VIDELA JE DA NEČIJA STOPALA VIRE IZ AUTOMOBILA I ZAGOLICALA IH JE: Besni vozač joj je pretio i jurio je celim putem, a ono što joj je uradio kada ju je najzad stigao zapanjilo je sve! (VIDEO)
Instagram-house.of.reels

Mnoge neprijatne scene mogu da se dogode kada ne možete da se obuzdate da ne napraviti neki sitni nestašluk. Kada vam se tako nešto desi, ubuduće ćete dva puta razmisliti pre nego što nešto slično ponovite. Jedna devojka se najbolje uverila u to. Snimak koji je postao rado gledan na Instagramu bio je onaj koji počinje kadrom devojke koja nije mogla da se suzdrži pošto je videla nečije noge kako vire kroz prozor automobila. Izgleda da je muškarac na suvozačevom sedištu odmarao, a ova devojka je bila hrabra i rešila je da se prikrade i zagolica ga po tabanima.

Ova mlada žena, pošto je odradila šta je naumila i vidno iznenadila muškarce iz susednog parkiranog automobila, iskrala se i pobegla do svojih kola. Ona se sa prijateljem vraća kući pobedonosno pošto je učinila nestašluk sličan dečijem, ali onome što je usledilo ni najmanje se nije nadala. Vozač koji je bio visok i krupan je izašao iz automobila i besno prišao kolima u kojima je sedela plavuša koja je zagolicala jednog od dvojice muškaraca po tabanima. Ovaj čovek joj vidno besno naređuje da se zaustavi i da izađe napolje, ali devojka odbija i nastavlja da vozi. Ona je mislila da je potencijalnog nasilnika na ovaj način izbegla, međutim, isprovocirani vozač nastavio je da je prati celim putem.

Plavuša koja je vozila u pratnji drugog muškarca bila je uplašena podjednako kao i njen prijatelj. Sumnjivi vozač ju je pratio do kuće, više puta joj se približio vičući da spusti prozor i obračuna se sa njim. Mislila je da je uspela da mu umakne, ali onda ga je videla kako jurca za njom i blica joj, signalizirajući joj. Njen prijatelj se toliko uplašio da je čak dodao da ova vizuelna svetlosna signalizacija sigurno znači obeležje nekog klana. 

Mislila je da je sigurna kada je stigla pred svoje dvorište, ali videla je da se taj automobil zaustavio tik iza njenog i da je iz njega izašao isti onaj visoki, krupni momak. Čovek joj je naredio da spusti prozor, ona ga je poslušala spustivši staklo do pola. Na opšte iznenađenje svih, potencijalni psihopata je samo želeo da se našali sa njom. On je pružio ruku kroz poluotvoreno staklo, zagolicavši je po vratu uz šta je razvukao širok prijateljski osmeh i dobacio joj: “E, sada sam ti vratio”.

- Evo šta se dešava kada ne držiš ruke sebi - piše u opisu videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 175.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Čovek za koga mislimo da je psihopata je zapravo veliki šaljivdžija.

- Svakako čim je pomisilila da je prate nije trebalo da ide do kuće.

- Ali trenutak kada njen prijatelj kaže “Svetlosna signalizacija među bandama, pretpostavljam” je bila urnebesna.

- Nisam se nadala ovakvom  ishodu događaja!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)