Ostali ljubimci

ZAUSTAVIO JE AUTOMOBIL NA SEMAFORU I U VOZILU PORED UGLEDAO PRELEPU DEVOJKU: Ali onda je nešto iskočilo na njenom suvozačevom sedištu, ostao je skamenjen! (FOTO/VIDEO)

Mnogi za kućne ljubimce imaju razne životinje, ali ova žena je otišla korak dalje.

25.05.2023 12:44

ZAUSTAVIO JE AUTOMOBIL NA SEMAFORU I U VOZILU PORED UGLEDAO PRELEPU DEVOJKU: Ali onda je nešto iskočilo na njenom suvozačevom sedištu, ostao je skamenjen! (FOTO/VIDEO)
Instagram-neext.m

Sove su divlje ptice koje je gotovo nemoguće držati u domu. Ne vole maženje, niti druženje sa ljudima i drugim kućnim ljubimcima. Njihove kandže su oštre poput žileta i nisu baš prijateljski nastrojene. Rođeni su lovci koji ubijaju sitne životinje i nije u njihovoj prirodi da zabavljaju vlasnike u kućnom okruženju. Pojedinci, ipak, pokušavaju da pripitome sove kako bi ih držali kao ljubimceSove se svakodnevno hrane mesom i to svežim.

Ukoliko sve to nije dovoljno, tu je i činjenica da uz svu muku eventualnog vlasnika, sova pravi strahovit nered dok jede. Ona rastrgne plen na komadiće jer drugačije ne može da proguta zalogaje, a taj nered mora očistiti vlasnik i to posle svakog hranjenja. Smatra se da će ove ptice zatvorene u kavezu simulirati lovački instinkt i jesti na silu, jer je to u njihovoj prirodi. Jedna devojka se ipak opredelila da i pored svega toga za ljubimca uzme ni manje ni više već ogromnu evroazijsku sovu.

Automobil se zaustavio na semaforu i sasvim slučajno vozač je primetio da žena u kolima pored ima ljubimca netipičnog izgleda. Muškarac je isprva mislio da je u pitanju pas, ali kada je ponovo obratio pažnju to nije bilo ni nalik psu. Automobil se zaustavio na semaforu, a prizor koji je usledio bio je krajnje bizaran. Žena je mazila ljubimca, ali to nisu bili ni pas, ni mačka, već ogromna sova. Kao vrhunac ta sova se umiljavala vlasnici koja ju je mazila ispod glave po vratu.

Usledila je konverzacija. 

- Kakva je to vrsta psa? -

- To je labaratorijski pas -

- Nešto vam je veliki i čudan taj pas -

- Primetila sam i ja -

- Šta je to? -

- To je evroazijska sova - 

- To je šta? - 

- Ovo je Majkl - glasio je razgovor koji se vodio između dvoje ljudi na semaforu, a usledio je smeh vlasnice sove koja je slučajnog vozača iz obližnjih kola sumnjičavo gledala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🇦🇪 m (@neext.m)

Komentari na ovaj snimak nisu izostali.

- Nešto je veliki taj pas -

- To je pas-orao, ukrštena vrsta -

- Trebalo bi da pazi da je ne pojede za večeru -

- Kakve oči ima -

- Ta sova osuđujući posmatra sve -

- Ovo je bolje od svakog psa čuvara - glasile su samo neke od reakcija. 

Instagram-neext.m

Sova se pokazala kao veoma umiljat ljubimac 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)