Ostali ljubimci

ČOVEK JE UŠAO U KUPATILO I SAMO SE PROLOMIO VRISAK: Skamenjen od straha pokušao je da otkrije šta mu je u WC šolji, BILO JE ŽIVO! (VIDEO)

Džon Ridl samo je želeo da ode do toaleta, ali tamo ga je sačekalo više nego neprijatno iznenađenje.

23.05.2023 13:01

ČOVEK JE UŠAO U KUPATILO I SAMO SE PROLOMIO VRISAK: Skamenjen od straha pokušao je da otkrije šta mu je u WC šolji, BILO JE ŽIVO! (VIDEO)
Printscreen Youtube/WSVN-TV

Džon Ridl (58) sa Floride umalo nije doživeo srčani udar kad je ušao u sopstveno kupatilo. Kako je ispričao za američki Njujork post, prišao je WC šolji i vrisnuo kad je ugledao nešto repato da se prakaća u toaletu. 

Zaledio se od straha pokušavajući da shvati o kakvom je stvorenju reč.

Nakon što se malo sabrao prišao je bliže WC šolji i šokirao se.

- Ušao sam u svoje kupatilo i našao godzilu u mom toaletu - ispričao je on za medije, i dalje vidno zaprepašćen onim što je zatekao. 

Naime, u pitanju je bila velika iguana, kojih, istini za volju, ima veoma puno na Floridi, ali koje nije najprijatnije zateći u sopstvenom toaletu, pogotovo kad se to nimalo ne očekuje. Na sve se ova koja je završila kod Ridla očigledno uplašila jer nije mogla da izađe iz toaleta pa se bespomoćno praćakala po šolji i ispuštala jezive zvuke. U jednom trenuku je zaronila pa joj se video samo rep, a potom ponovo izronila.

- Bila je agresivna, smetalo joj je što sam tu. Šištala je i prskala me. Morao sam da je uklonim iz WC šolje. Upotrebio sam mrežicu za čišćenje bazena, uhvatio je i izbacio napolje - ispričao je Ridl.

On pretpostavlja da je iguana ušla u kuću kroz vrata za psa i pronašla put do kupatila i WC šolje. Tamo je očigledno želela da se rashladi, ali se potom zaglavila.  

Inače, iguane, koje vode poreklo iz Južne Amerike, prvi put su se pojavile na Floridi šezdesetih godina prošlog veka. U toj zemlji im se očigledno toliko dopala klima da su se odomaćile i njihova populacija raste iz godinu u godinu.

Ovo inače nije prvi put da stonovnici tople američke zemlje zateknu iguanu kako se rashlađuje u njihovom toaletu. Koliko ih ima najbolje svedoči podatak da kad naiđe hladniji talas mediji upozoravaju građane u Majamiju na padanje iguana sa drveća.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)