Vežbanje

IZVIJALA SE NA ŠTIKLAMA U OSKUDNOM BIKINIJU U SVOM DVORIŠTU, PA OTKRILA DA IMA PUBLIKU: "Osetila sam se tako poniženo!" (VIDEO)

Eli je tiktokreka i takmičarka u fitnesu koja je imala seriju incidenata ispred sopstvene kuće.

21.11.2023 19:00

IZVIJALA SE NA ŠTIKLAMA U OSKUDNOM BIKINIJU U SVOM DVORIŠTU, PA OTKRILA DA IMA PUBLIKU: "Osetila sam se tako poniženo!" (VIDEO)
Tiktok-el_theveganbodybuilder

Eli je tiktokerka koja na ovoj društvenoj mreži promoviše zdrav način života. Ona je veganka koja ne preskače odlazak u teretanu, a sve to rezultiralo je da njeno telo bude u savršenoj formi, zbog čega je postala jedna od fitnes takmičarki. Poznato je da se na takmičenjima u bodi-bildingu učesnici maksimalno istežu kako bi pokazali svoje mišiće u pravom svetlu. Eli se pripremala za takmičenje i rešila je da provežba hod na visokim potpeticama i svoje predstavljanje.

Ova tiktokerka je u crnom bikiniju i sandalama sa veoma visokim potpeticama rešila da prošeta dvorištem i uradi sve ono što će izvesti i prilikom predstavljanja pred sudijama na takmičenju. Devojka je bila samo u minijaturnom crnom kupaćem kostimu, dok je dugu svetlu kosu podigla u visoku punđu. Ponosno je paradirala dvorištem, naprežući mišiće kako bi ih istakla u prvi plan, a ni sumnjala nije da ima i publiku.

 

@el_theveganbodybuilder_ WE HAVE REACHED THE LOOK!! No more digging 🥹 And the bikini has arrived & let me tell you something, my dreams have come true!! It is so, so, so beautiful 🥹♥️ #stagebikini #bikinibodybuilder #womensphysique #muscularbody #stagecondition #shredded ♬ Killer - Celina Sharma & Girls Like You

 

Naime, njen komšija je istog trenutka kada i ona izašao iz kuće i došao do ograde kako bi se malo osvežio. On je tako video zgodnu mladu komšinicu i prisustvovao je celom performansu bez jedne jedine reči. Eli je tek na kraju svoje tačke primetila komšiju koji je bio naslonjen na susednu ogradu.

Ova devojka se na trenutak osetila poniženo i ometeno, ali potom je rekla sebi da se mora navići na situaciju da će je mnogi ljudi videti u bikiniju, budući da ide na takmičenje. Rešila je da se ne obazire na radoznalog komšiju i da nastavi kao da se baš ništa nije dogodilo. 

- Večito me nešto ometa tokom priprema za nastup, recimo, tu je bio napad pauka, mačke, sada komšija koji je gledao iz prikrajka, ali posao se mora obaviti do kraja - napisala je tiktokerka na svom videu, a o njoj je pisao i San.

 

@el_theveganbodybuilder_ Think it’s become a tradition that something weird or funny happens when I do my check ins… first, spider attack, then cat attack.. now neighbor.. what’s next? 🤪😄 #funnyvideos #awkwardmoments #neighborseenmedancing😝 ♬ Gator - Spongebob Squarepants

 

Snimak je dobio veliki broj komentara, mahom devojaka koja su imala slična iskustva.

- Komšiluk ume da bude prava napast.

- Logično je da ću izaći u dvorište da prošetam kako bih uvežbala scenu za nastup, ali komšiluk koji počne da izlazi i proganja me na svakom koraku je posebna priča.

- Slično se i meni desilo, u potpunosti te razumem.

- Uglavnom se ne obazirem ni na koga i odradim sve do kraja.

- Ja bih na tvom mestu propala u zemlju od blama.

 

@el_theveganbodybuilder_ Well, that’s a wrap… still giving me the feels… WHAT A GREAT SEASON IT HAS BEEN. I could not be more proud of myself & what I have achieved. Never in my life thought I could be a bodybuilder. Never thought I could stick to a strict plan for that long… Never thought I had the discipline, motivation and determination needed for this sport… but that is the thing - you can never know until you just give it a go!! And you never know - it can turn out to be the best thing you’ve ever done 😭💜 #bikiniathlete #pcaposing #pcabritishfinals #bodybuilder #womensphysique ♬ This Is Me - Keala Settle & The Greatest Showman Ensemble

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)