Tetka Saveta

Doselili su se u novi dom i u SUDO MAŠINI ZATEKLI UŽAS NAD UŽASIMA! Nisu mogli da veruju šta im je prethodni stanar ostavio!

Mlada majka Bela i njen suprug bili su presrećni zbog kupovine nove kuće, ali nisu mogli ni da sanjaju kakvu će neprijatnost preživeti po ulasku u nju.

01.09.2022 10:00

Doselili su se u novi dom i u SUDO MAŠINI ZATEKLI UŽAS NAD UŽASIMA! Nisu mogli da veruju šta im je prethodni stanar ostavio!
Foto: Shutterstock, TikTok/ bellsmessina

Bračni par sa detetom bio je presrećan kad se uselio u novu kuću. Kupovina je prošla brzo i glatko i nisu se očekivali bilo kakvi problemi prilikom useljenja. Ne sluteći šta je čeka, mlada mama po imenu Bela počela je sa sređivanjem novog kutka. Međutim, kad je otvorila mašinu za pranje sudova ostala je potpuno zgrožena i šokirana. Kako je objasnila na TikToku, nije mogla da veruje sopstvenim očima šta su prethodni vlasnici ostavili u tom aparatu. I danas kad se toga seti, pripadne joj muka. 

Mislila sam da ću povratiti

Kako je slikovito objasnila mlada žena, bilo joj je bukvalno muka i osetila je da će da povratiti.

- Prvi put sam otvorila mašinu za pranje sudova i bila sam šokirana. Prethodni vlasnici ostavili su gomilu četki za pranje WC šolje u tom aparatu. Nisam mogla da verujem da bi neko uopšte mogao da stavi WC četke u mašinu gde peru sudove iz kojih jedu - rekla je ona.

Iako zna da postoje metode dubinskog čišćenja mašina ona je istog trenutka rešila da je baci i kupi novu.

- Ne dopuštam da uopšte postoji šansa da čestice nečije velike nužde dođu u dodir sa našim posuđem. Od same te pomisli došlo mi je da se ispovraćam. Nikada tnisam videla da neko WC četke pere u mašini za pranje sudova. Nadam se da niko osim njih to niti ne radi - rekla je Bela.

Razmišljajući o tom nemilom događaju Bela se zapitala da li je to bila možda neka poruka bivših vlasnika kuće. 

@bellsmessina

Not the playroom clean-up 😩 anything but that… PLEASE ♬ ABBY USED MY SOUND - livinonthedancefloor💋

Komentari na mrežama

Nakon objavljivanja njenog video-snimka usledili su brojni komentari korisnika te društvene mreže. Ubrzo je pokrenuta rasprava o potezu bivših vlasnika. 

- I ja bih mislila da je ovo neka vrsta poruke, ali nije mi baš jasno kakve. U svakom slučaju, ovo je odvratno - napisala je jedna korisnica.  

- Nakon ovoga nikad više neću jesti kod nekog. Ne mogu ni da zamislim šta sve ljudi rade - dodala je druga.

- Sva sreća da su ih ostavili unutra, zamislite da niste znali i da ste prali svoje posuđe nakon što su oni u mašini prali WC četke - istakla je treća. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)