Tetka Saveta

ŠTA TA ŽENA SIPA U WC ŠOLJU? Pomama na Instagramu zbog čišćenja toaleta namirnicom iz KUHINJE! (VIDEO)

Majka četvoro dece otkrila je jedan neverovatan trik koji je raspametio njene pratioce.

03.05.2022 20:00

ŠTA TA ŽENA SIPA U WC ŠOLJU? Pomama na Instagramu zbog čišćenja toaleta namirnicom iz KUHINJE! (VIDEO)
instagram/printscreen-ashleejayinteriors

Australijanka Ešli Durand, dizajnerka enterijera iz Viktorije i majka četvoro dece, čisti svoju WC šolju uz pomoć kombinacije sredstva za higijenu i jedne namirnice iz svoje kuhinje. Ona je sa Internetom podelila genijalni trik, a portal Srećna Republika vam ga otkriva.

Naime, ona je započela dubinsko čišćenje nanošenjem sredsava za čišćenje toaleta, koje ne sadrži izbeljivač. Zatim je dodala sodu bikarbonu u WC šolju i sipala belo alkoholno sirće direktno preko, sačekavši da se pojave mehurići. Zatim je temeljno izribala WC šolju četkom za toalet, a onda pustila vodu. Nakon što je šolja očišćena, ona je uglavila četku za toalet ispod daske i prelila je kipućom vodom, kako bi uklonila prljavštinu sa nje i sve štetne mikroorganizme.

Ešli je potom poprskala četku i WC šolju sredstvom za dezinfekciju površina, kako bi sterilisala to područje i čišćenje završila brisanjem svega.

Dizajnerka enterijera je objavila način čišćenja na Instagramu gde je dobila stotine lajkova i mnogo komentara impresioniranih pratilaca, piše portal Dejli Mejl

- Kako dobro radi to sredstvo za čišćenje toaleta bez izbeljivača - napisao je jedan fan.

- Hvala ti na motivaciji! Idem da očistim svoj toalet sada. Definitivno ći isprobati taj trik sa sodom bikarbonom i sirćetom - prokomentarisao je drugi gledalac.

Blistavo čisto! Izgleda tako lepo! Možeš li da dođeš i da očistiš i moj toalet? - našalio se treći pratilac.

Uz takve praktične savete nije ni čudo što ta dama ima više od 113 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram i što njeni korisni snimci redovno dobijaju bezbroj lajkova i komentara. U svakom slučaju, sigurno je jedan omraženi kućni posao svake domaćice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)