Ispovesti

IZAŠLA JE NA SASTANAK SA NOVIM DEČKOM, A PO DOLASKU KUĆI POTRAŽILA GA JE NA INSTAGRAMU: Ono što je radio već 5 godina šokiralo ju je, nije ni slutila ko se krije iza svega (FOTO+VIDEO)

Medi je Tiktokerka koja je celo veče provela odgovarajući na pitanja, za koja se činilo da ih je njen pratilac već unapred znao.

04.11.2023 19:00

IZAŠLA JE NA SASTANAK SA NOVIM DEČKOM, A PO DOLASKU KUĆI POTRAŽILA GA JE NA INSTAGRAMU: Ono što je radio već 5 godina šokiralo ju je, nije ni slutila ko se krije iza svega (FOTO+VIDEO)
Tiktok-immadeleine

Medi je Tiktokerka koja se bavi modnom fotografijom. Ona je nedavno podelila snimak na ovoj društvenoj mreži koji je u kratkom roku pregledan blizu pola miliona puta. Ova devojka je apelovala na sve da obrate pažnju sa kim izlaze na sastanak i da “istraže” tu osobu na društvenim mrežama pre samog izlaska.

- Bila sam sa prijateljicom u izlasku kada mi je prišao super slatki momak i pitao me da li bih želela da izađem na večeru sa njim. Pristala sam, pa smo nedugo zatim i izašli. Večera je prošla sasvim u redu, pitao me je čime se bavim i silno se iznenadio kada sam mu objasnila da  je u pitanju modna fotografija. Tražio mi je da mu pokažem neke svoje radove, što i jesam i sve je delovalo da je u redu. Međutim, razmišljala sam kako je trebalo da pogledam bar njegov profil na Instagramu pre nego što izađem sa njim. Pošto to nisam uradila pre izlaska, uradila sam posle, a imala sam i šta da vidim - objasnila je ova devojka na Tik-toku, a o njoj je pisao i San.

Medi je došla kući i na Instagramu našla profil momka sa kojim je upravo izašla.

- Delovalo mi je poznato njegovo korisničko ime, a onda sam shvatila i zbog čega. Iako se pravio kao da me vidi po drugi put u životu, on me zapravo prati na Instagramu već pet godina. Za tih pet godina poslao mi je bar 45 poruka. Komentarisao je sve, moje fotografije, prijatelje, moje izlaske, pordicu, sve. Sve bi bilo koliko-toliko u redu da mi je to rekao kada smo izašli na večeru. Međutim, on se “pravio šašav” i ispitivao me je celo veče stvari na koje je sve već unapred znao odgovor. Sada kada pomislim o tome deluje prilično jezivo. Zato morate da proverite bar na društvenim mrežama osobu sa kojom izlazite pre nego uopšte izađete sa njom - objasnila je ova Tiktokerka.

Njena objava pregledana je 411.000 puta, a dobila je 10.000 sviđanja i na stotine komentara.

- Prva crvena zastavica, koja je dovoljna da tog momka više nikada u životi ne vidiš i blokiraš ga na svim mrežama.

- Dečko zvuči kao psihopata, mislim da te definitivno uhodi.

- Ja mislim da nije psihopata, već je možda bio zaljubljen i nesiguran, pa nije želeo iste večeri sve da kaže.

- Šta god je hteo da postigne, pogrešio je, jer je postigao efekat da je psihopata i da ga se treba kloniti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)