Brak i veze

ZARAĐUJE MILIONE, A OD DEČKA OČEKUJE DA PLAĆA SVE TROŠKOVE: "Ako me voli, uradiće to!" (VIDEO)

Hana na TikToku deli savete kako da nađete muškarca koji će vas tretirati kao kraljicu.

22.12.2023 19:15

ZARAĐUJE MILIONE, A OD DEČKA OČEKUJE DA PLAĆA SVE TROŠKOVE: "Ako me voli, uradiće to!" (VIDEO)
Tiktok-realhannahchan

Hana je tiktokerka koja je uspela da sa 28 godina postane milionerka. (Ne)očekivano, našla je dečka (22) koji zarađuje podjednako dobro kao i ona. Međutim, Hana je privukla pažnju javnosti zbog činjenice da očekuje da njen muškarac plaća kiriju i sve račune u stanu, dok bi njena plata trebalo da ide samo na nju, tačnije na kupovinu garderobe luksuznih brendova.

Želje i očekivanja u vezi često variraju između partnera i oblikuju se na osnovu ličnih vrednosti, tradicija i dogovora. Ne postoji univerzalno pravilo o tome kako bi trebalo da izgleda raspodela finansijskih obaveza u vezi. Neke osobe preferiraju da dele troškove podjednako, dok druge vole da primene određeni model gde jedan partner pokriva određene troškove, a drugi druge. Hana, pak, motiviše žene da bi trebalo da ulažu u sebe i da se ponašaju kao kraljice, da bi upoznale onog ko će ih tako i tretirati, baš kao što je ona upoznala svog dečka.

 

@realhannahchan

What i did on valentines day thanks to my amazing bf who planned everything 🥹 & the dating rules i believe every woman should follow if they want to attract a man who treats them right

♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

 

Ako žena izrazi želju da muškarac plaća sve račune, kiriju, kao i izlaske, dok bi ona pokrivala troškove garderobe, to može proisteći iz tradicionalnih ili ličnih vrednosti. Ovakav dogovor može da funkcioniše ako oba partnera pristaju na tu dinamiku i ako se osećaju zadovoljno njome. Ključ je u komunikaciji i razumevanju međusobnih očekivanja.

Hana je takođe istakla da ona može da plati mesečnu kiriju za stan u Londonu koja iznosi više od 3.000 evra, da plaća teretanu 200 evra, ali takođe može da počasti sebe obrokom u restoranu koji košta minimum 500 evra ili da potroši oko 5.000 evra na Dior i Šanel garderobu. Međutim, ukoliko ima partnera, podrazumeva se da bi on trebalo da se brine o njoj i da joj omogući sve egzistencijalne potrepštine, tako da bi njena plata ostala samo njoj za kupovinu dizajnirane odeće, a o tome je pisao i San.

 

@realhannahchan

How much i spent in london in june (not including business expenses, charity or investments) ♬ Get You The Moon - Kina

 

Snimci ove devojke dobili su veliki broj sviđanja, ali je bilo i onih koji su ostavljali različite komentare.

- Meni je normalno da dvoje, ukoliko žive zajedno, sve dele na pola, pa tako i kiriju i račune.

- Ako hoće da mi plaća stan i sve komunalije, kao što bi plaćao sebi da živi tu sam, ja ne bih imala ništa protiv, kao ni ova devojka.

- Ne bih se ja navikavala na takav način života, sutra bi mogao da je šutne i šta onda?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)