Moda

POZIRALE SU NA ULICI, A DEVOJKA U TRENU OSTALA BEZ HALJINE: Svi su u šoku gledali u scenu koja im se odvijala pred očima(VIDEO)

Lele Pons i Hana Stoking, poznate tiktokerke želele su da zabeleže jedan trenutak zajedno u atraktivnim izdanjima, ali nisu očekivale ovakav tok događaja.

28.11.2023 07:59

POZIRALE SU NA ULICI, A DEVOJKA U TRENU OSTALA BEZ HALJINE: Svi su u šoku gledali u scenu koja im se odvijala pred očima(VIDEO)
Printscreen/TikTok/hannahstocking

U eri tehnologije, među nama ne postoji neko ko jednom nije uradio selfi ili set fotografija za društvene mreže, koristeći mnoštvo filtera kako bi uredio slike i sebe predstavio u najbojem izdanju drugima. Devojke u tome prednjače u odnosu na jači pol i vole više da koketiraju sa objektivom pogotovo kada poziraju u društvu drugarice.

Svaka od nas se u tom slučaju odlučuje za najbolji autfit, a ukoliko u ormaru imamo haljinu za posebne prilike, nećemo propustiti priliku da nas u njoj vide u najlepšem mogućem izdanju.

Printscreen/TikTok/hannahstocking

Lele Pons i hana Stoking su stale da poziraju ne sluteći šta će kasnije uslediti

Takvu nameru imala je i Hana Stoking, poznata influenserka koju prati preko 28 miliona ljudi na Tiktoku kada je pozirala sa isto tako poznatom tiktokerkom Lele Pons. Za tu priliku na sebi je imala belu svilenu haljinu, dok je Lele nosila na sebi crni kombinezon. Raspoložene za fotografisanje i sa velikim samopouzdanjem, devojke su stale ispred kamere na ulici dok prolaznike u pozadini nisu primećivale. I taman kada je Hana podigla ruke i želela da popravi frizuru, u sekundi joj je prišao neki pas i otrgao joj je haljinu sa sebe, a devojka je ostala u donjem vešu. Dok je druga Tiktokerka pokušavala da dođe sebi od šoka i smeha, Hana je krenula da trči trotoarom za psom ne bi li vratila nazad svoju "krpicu". 

Snimak je na Tiktok mreži sakupio 1,3 miliona sviđanja i nasmejao je ljude koji su ga pogledali. Mnogi nisu mogli da veruju da se to dogodilo a drugi su se zapitali da li je uspela da ubedi na neki način psa da to učini.

@hannahstocking FML 🐕🤦‍♀️ w/ @Lele Pons ♬ original sound - Hannah Stocking

- Reci mi da je ovo sve gluma.

- Ali lice Lele Pons.

- Kako si ubedila psa da to učini?

- Šta da nije ništa drugo obukla?

- Ovo se može dogoditi samo tebi.- bili su neki od komentara.

Mnogi su ostali u potpunoj neverici zbog onoga što je učinio pas pitavši se da li je on istreniran i ako jeste da je odlično odglumio. Drugi su komentarisali kako bi pas bio odličan glumac i da mu treba platiti za svoje "nastupe". 

Neki tiktokeri su komentarisali smešnu reakciju druge influenserke koja je ostala zatečena, rekavši kako ova situacija nikoga ne bi ostavila ravnodušnim. Ipak, Hana je nasmejala kako ljude na društvenim mrežama koji su pogledali ovaj snimak, tako i prolaznike koji su uznevereno gledali u scenu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)