Zanimljivosti

DEVOJKE SU UŠLE U LIFT NE SLUTEĆI ŠTA IH ČEKA: Odjednom se sve zacrnelo, a iz mraka se samo čuo vrisak! (VIDEO)

Kako su kasnije ispričale situacija je bila prilično neprijatna, a one su se uplašile.

23.11.2023 14:01

DEVOJKE SU UŠLE U LIFT NE SLUTEĆI ŠTA IH ČEKA: Odjednom se sve zacrnelo, a iz mraka se samo čuo vrisak! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@gabs_gab2

Lift je sjano prevozno sredstvo posebno kada treba da dođete do visokih spratova. Mnogi i ne razmišljajući ulaze u lift, a ima i onih koji ne bi ni za živu glavu ušli u ovo prevozno sredstvo.

Razlog za to je najčešće trauma koju su doživeli kad se lift zaglavio. Nikome nije svejedno kad ostane zaglavljen u skučenom prostoru ne znajući da li će i kada stići pomoć. Upravo to se dogodilo grupi devojaka koje su skockane od glave do pete krenule u provod. Ušle su u lift ne sluteći šta ih čeka. 

pexels.com

Mnogi imaju fobiju od vožnje liftom

Na snimku koji je objavljen na Tik Toku vide se tri devojke koje opušteno ulaze u lift. Želele su da iskriste ogledalo i dobro svetlo za nekoliko selfija. One su se kikotale doksu se slikale a onda se odjednom sve zacrnelo i začio se vrisak.

- Isuse, Isuse...prestanite, prestanite ne paničite - počela je da viče jedna od njih.

- Hajde da se pomolimo - dodala je druga.

- Za šta da se molimo? -čuje se treći glas. 

Iz njihovog ponašanja jasno je da im nije svejedno što su zaglavljene u mraku u liftu, ali su pokušale da ne paniče. A onda je strah preuzeo kontrolu pa su mahnito počele da lupaju po vraima i dozivaju pomoć. Snimak je na TikToku sakupio 1,7 miliona sviđanja a mnogi su u komentarima rekli kako bi se probudila njihova anksioznost u ovom slučaju.

@gabs_gab2 Na so we for take kpai😂 @Mufasatundeednut @sarima_ @Prime wears6 #fypシ #CapCut #goviral #gabs_gab2 #elevatorgirl #chioma ♬ original sound - user17736938751

- Potpuno razumem ove devojke. Dobra stvar je što si bila sa svojim prijateljima...Ja sam se jednom zaglavila sa trojicom muškaraca koje uopšte nisam poznavala. 

- Nije svejdno kad lisft samo stane a kamoli kad uz to nestane i struja. Potpuno razumem ove devojke koje su vrištale od straha. 

- Ovo je Igra lifta. Vi znate pravila.

- Ovo se dešava kada si u liftu bez suvišnog pritiskanja bilo čega.

- Ko je napokon odlučio da lupa na vrata lifta. To ste trebale odmah da uradite. Iskoristite telofone i pozov ite nekog u pomoć - bili su neki od komentara korisnika.

Devojka je objasnila da su uspeli da se izvuku iz lifta nakon nekog vremena i da se u međuvremenu svetlost gubila i vraćala što ih je frustriralo. Vrata su bila zaglavljena, međutim u jednom trenutku je sistem proradio kako su rekli i uspeli su da izađu.

Mnogi su se šalili rekavši da ovakve situacije uopšte u društvu poznatih ljudi ne izazivaju paniku i anksioznost i da je lakše nositi se sa tim kada imate podršku. 

Kako su mnogi u komentarima istakli, u takvim situacijama je nemiovan napad panike te da nikome ne bi poželeli da iskuse tako nešto jer je zaista situacija dramatična. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)