Zanimljivosti

DOŠLA JE U EMISIJU U PROVOKATIVNOJ HALJINI : Dok je izbegavala kameru, njen kolega je uhvatio za noge i uradio nešto neverovatno, svi bruje o ovom potezu (VIDEO)

Jedan indisjki glumac je pobrao sve simpatije na društvenim mrežama zbog poteza koji je uradio zarad svoje koleginice.

24.11.2023 16:01

DOŠLA JE U EMISIJU U PROVOKATIVNOJ HALJINI : Dok je izbegavala kameru, njen kolega je uhvatio za noge i uradio nešto neverovatno, svi bruje o ovom potezu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/bollywood.lovers70

Život poznatih ličnosti je stalno pod lupom javnosti i svuda se prati njihov korak. Gostovanja u emisijama su priča za sebe jer tu ne promiče nijedan detalj koliko god se gosti ili voditelj trudili da to sakriju. Kamere nažalost prate svaku pojedinost i svaka nesavršenost ili mala nepažnja može u očima gledalaca biti preuveličana.

Internetom kruži snimak bolivudskih glumaca koji su gostovali u jednoj emisiji. Glumački par našao se zajedno u emisiji gde se ona u jednom trenutku našla u vrlo nezgodnoj situaciji. Budući da je glumica imala atraktivnu ali vrlo oskudnu haljinu, koja je više otkrivala nego što je pokrivala, bila je primorana u više navrata da je namešta i podešava, želeći da sakrije kritična mesta koja su bila na udaru kamere.

Printscreen/TikTok/bollywood.lovers70

Glumica je sve vreme nameštala haljinu u emisiji, što je njen kolega uočio u jednom trenutku

Kako je oko objektiva bilo postavljeno direktno na nju i da mašti nije mnogo toga ostavljeno, devojka se vidno osećala neugodno zbog čega je bila sve vreme ko na iglama što je primetio i njen kolega. Pošto je shvatio da je devojci prilično nezgodno sagnuo se te joj noge pomerio u stranu, ka sebi kako u kadru ne bi bilo nešto što devojka ne želi.

U opisu snimka koji je svanuo n internetu piše "kakav džentlmen" sa čime su se složili mnogi tiktokeri, međutim, devojka je naišla na napade i osude korisnika mreže, koji su rekli da je to mogla da iskontroliše u startu.

- Zašto je to obukla?

- Pravi džentlmen.

- Zašto oblačiš nešto u čemu se ne osećaš komotno?

-On nije džentlmen, on je ljubomoran.

- On je džentlmen i sada on ima bolji pogled- bili su neki od komentara.

I dok su mnogi tvrdili kako je on zaista devojci pomogao da se ne oseća loše i neugodno u toj situaciji, drugi su rekli da taj glumac voli da kontroliše situaciju i da je uradio to kako bi on imao "lepši pogled" nego gledaoci. Takođe, drugi su ga ismevali zbog japanki koje je obuo na nogama. Iako je većina devojku napadala zbog, kako su rekli, neadekvatnog oblčenja, neki su komentarisali da su to odluke njihovih menadžera i da oni nažalost mnogo ne utiču na to. Ipak, većina je pozdravila potez ovog mladog muškarca rekavši da je učinio pravu stvar zaštitivši na neki način svoju koleginicu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)