VIP saveti

GLUMAC SE FOTOGRAFISAO SA SESTROM A SVI GOVORE O NJIHOVOM ZAGRLJAJU: Evo zbog čega ih osuđuju, reč je o jednom bitnom detalju (VIDEO)

Snimak bolivudskih zvezda postao je virala na internetu.

14.04.2023 16:01

GLUMAC SE FOTOGRAFISAO SA SESTROM A SVI GOVORE O NJIHOVOM ZAGRLJAJU: Evo zbog čega ih osuđuju, reč je o jednom bitnom detalju (VIDEO)
Printsccreen/TikTok/instantbollywood

Pojavljivanje na crvenom tepihu i na raznim događajima je za javne ličnosti poseban trenutak jer žele da zablistaju punim sjajem kada se pojave. Poznate ličnosti, posebno žene se za takvu priliku najradije odlučuju za glamurozne toalete  a na crvenom tepihu ih neretko prati i partner, prijatelj ili brat.

Kako to u skladu sa protokolom i biva, javne ličnosti šetaju crvenim tepihom dok ih fotografi i novinari slikaju i intervjuišu i obično stanu na trenutak kako bi ispozirali za najlepše fotografije. Arijan i Suhana Kan su poznate bolivudske ličnosti i ujedno brat i sestra koji su se nedavno pojavili na jednom tamošnjem događaju u čast filmskih zvezda. Oni su na trenutak zastali kako bi ispozirali fotografima, ali jedan detalj nije promakao korsnicima Tiktok mreže jer je snimak počeo viralno da kruži ovom mrežom.

Naime, dok su brat i sestra prilazili okupljenim novinarima, Suhana je nosila na sebi tradicionalnu indijsku odeću-sari, koja je otkrivala jedno rame i njena leđa.

Printsccreen/TikTok/instantbollywood

Brat je stavio ruku samo ko simuliranje zagrljaja, odnos pidržavanja sestre

Pošto fotografisanje po običaju zahteva zagrljaj , Arijan je odlučio da simulira zagrljaj sestre odnosno da samo primakne ruku njenim leđima bez da ih dodiruje. Ovo su mnogi okarakterisali kao džentlmenski gest budući da su joj leđa bila otkrivena.

- O Bože, poštovanje ovom dečku..-

- Nisu sva braća tako opuštena da dodiruju sestru na taj način.-

- Ovo je najbolji brat-

- Znam ovog dečka lično, toliko je pristojan -

- Tako rade džentlmeni - komentarisali su korisnici mreže.

 

I dok su neki ovaj gest mladića okrakterisali kao džentlmenski i u skladu sa bonton pravilima, drugi su mu zamerili, rekavši kako je to znak da brat i sestra ne neguju prisnost. Neki su uporedili mladog glumca sa Kijano Rivsom koji je poznat po sličnim potezim i džentlmenskom ponašanju

Drugi su komentarisali kako je jednostavno mogao da prebaci ruku preko ramena svoje sestre kako inače braća čine. Ipak, većina korisnika društvenih mreža pozdravilo je gest mlađanog Arijana, rekavši da bi se mnogi momci mogli ugledati na njega.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)