Vežbanje

SREĆNA I FIT SA 40 +: Zategnite i oblikujte butine bez odlaska u teretanu (VIDEO)

Fitnes instruktorka Lara Bojanić čitateljkama Srećne republike otkriva četiri vežbe za noge koje će vas osloboditi celulita.

09.11.2023 19:00

SREĆNA I FIT SA 40 +: Zategnite i oblikujte butine bez odlaska u teretanu (VIDEO)
Republika

Ukoliko zbog obaveza ne uspevate da izdvojite vreme za odlazak u fitnes centar, a niste zadovoljne izgledom svojih nogu, isprobajte vežbe koje možete da radite u kućnom ambijentu.

Prednost ovih vežbi je u tome što vam neće biti potrebni nikakvi rekviziti, a ako ih budete radile svakog drugog dana već posle dve nedelje videćete prve rezultate.

 

- Zatezanje i oblikovanje mišića nogu traže kontinuirano vežbanje, kao i redovne svakodnevne šetnje u trajanju od bar sat vremena. Prilikom izvođenja ovih vežbi važno je da vam leđa budu ispravljena i da osetite da vam mišići nogu „rade“. Upornost i istrajnost u vežbanju pomoći će vam da oblikujete listove i butine, kao i zadnjicu, i da u isto vreme smanjite celulit koji se nakuplja usled dugog sedenja – kaže fitnes instruktorka Lara Bojanić.

Ona podseća da bi pored svakodnevnih šetnji i redovnog treninga trebalo unositi dosta vode i smanjiti konzumiranje namirnica koje su dodatno posoljene.

- So vezuje vodu, pa ne samo da ćete dobiti celulit, već možete da se suočite i sa osećajem nadutosti – podseća Lara.

Svakog četvrtka u 19 sati na Jutjub kanalu Srećne republike Lara Bojanić pokazuje vežbe koje možete da radite u kućnom ambijentu, a koje će vam pomoći da steknete i sačuvate fit figuru. Vežbe su prvenstveno namenjene ženama starijim od 40 godina, ali ove mini-treninge možete, naravno, da radite i ako ste mlađe – rezultati neće izostati.

Laru Bojanić možete da zapratite na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)