Moda

KUPILA JE HALJINU KOJA NJENOJ DRUGARICI STOJI SAVRŠENO: Kada je probala, došlo joj je da plače pred ogledalom, ovome se nije nadala (VIDEO)

Spremala se za slavlje, međutim, sve je uništeno u trenu.

19.11.2023 16:36

KUPILA JE HALJINU KOJA NJENOJ DRUGARICI STOJI SAVRŠENO: Kada je probala, došlo joj je da plače pred ogledalom, ovome se nije nadala (VIDEO)
Printscreen/TikTok/edensavannahthomson

Nije nepoznato koliko su žene opsednute svojim izgledom, naročito kada su neki važni događaji u pitanju. Venčanja naših prijatelja su posebna priča jer svaka dama smatra da bi posle svoje najbolje drugarice ona trebalo da mami uzdahe te večeri. Eden Savana Tomson je jedna od njih i ona je poželela da na venčanje svoje prijateljice izgleda glamurozno.

Printscreen/TikTok/edensavannahthomson

Devojka je pokazala kako je njena drugarica u istoj haljini koju je naručila izgledala

Tiktokerka je podelila objavu na ovoj mreži kako bi sa svima porazgovarala o svom izboru koji se desio sasvim nasumično. Videvši predivnu haljinu koju je njena drugarica nosila na nekom venčanju, Eden je odlučila da iskopira taj stajling i sebe počasti jednom takvom ali u drugj boji. 

Haljina koju je devojka pokazala na ekranu u kojoj je bila njena prijateljica bila je tamno zelene nijanse. Riđokosa lepotica je zaista izgledala u njoj zanosno dok je devojka pokazala svoje izdanje u isto takvoj toaleti crne boje, prilično razočarana. Pošto je izašla ispred kamere pokazavši kako joj bukvalno grudi ispadaju, stomak se ocrtava i haljina stoji oklembešeno devojka je rekla da je to potpuni promašaj kada je ona u pitanju.

- Kao što vidite, moja drugarica koja izgleda 10 od 10. Ovog vikenda idem na venčanje prijatelja i nemam šta da obučem. Ništa. Nisam videla ništa lepo. Pomislila sam naručiću Maoninu haljinu, naručiću je u u crnoj boji. Ovo jednostavno nije dobro na meni. Apsolutno je loše uklopljena - dodaje ona u snimku.

 

Video je privukao pažnju ljudi koji su se nasmejali na humor ove devojke.

- Urnebesno.

- Jao zavijam.

- Blago vama - bili su neki od komentara.

Devojka je odlučila da ovu neprijatnost okrene potpuno na šalu pa je komentarisala svoje poprsje koje se videlo sa strane kao i previše kože, rekavši "da li neko želi malo mleka na venčanju". Devojka je bila u potpuno prirodnom izdaju bez šminke i sa opuštenim telom. Postavlja se pitanje da li je u pitanju isti proizvođač i brend budući da je na riđokosoj devojci haljina delovala mnogo kvalitetnije pored toga što joj je stajala perfektno i što je na fotografiji to izgledalo kao da je iz magazina ili je fotošop odradio svoje. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)