Brak i veze

ŠTA ŽENE ZAISTA ŽELE? Napokon otkrivena misterija svih muškaraca, odgovor je jednostavniji nego što se misli (FOTO)

Postoji mišljenje da je beskonačna lista onoga šta sve dame zahtevaju. A da li je to u praksi tako?

14.11.2023 22:00

ŠTA ŽENE ZAISTA ŽELE? Napokon otkrivena misterija svih muškaraca, odgovor je jednostavniji nego što se misli (FOTO)
shutterstock.com

Postoji verovanje da muškarci žele samo se*s, međutim, ako ih pitate reći će vam da je dovoljno da budu zadovoljni kada su "ostavljeni na miru". Žene sa druge strane žele muškarce u kojima pronalaze sve: od zaštitnika i ljubavnika. Ako pitate muškarce, žene su dosta zahtevne. Sa jedne strane žele alfa mužjka koji bi trebalo da ide u lov, dok sa druge strane žele samo topao zagrljaj sa njim dok su ušuškane u svom domu.

Kako piše kenijski standardmedia, ono što žene zapravo žele je sirova muška energija koja ih privlači njemu. Postoji verovanje da jači pol treba ženama stalno da se udvara i da peva serenade što je za mnoge od njih prezahtevna uloga. Malo je alfa mužjaka koji su samouvereni da u ženi izazovu uzbuđenje, dok drugi prezaju od toga da priđu ženama.

shutterstock.com

Alfa muškarac i njegova energija je ono što svaku ženu privlači

Muškarci pokazuju svoje najbolje ponašanje kada se mole za šansu da budu uzeti u obzir, prenosi ovaj portal.

Mnogi veruju da ne zaslužuju nijednu ženu sve dok je ne osvoje, a većina se na tim nadmetanjima sa drugim muškarcima pojavljuje ne zbog toga što su najzgodniji ili najhrabriji već zbog verovanja da će tu ženu osvojiti debljina njihovog novčanika. Razbacuju se ključevima od kola i stana i titula na poslu umesto da budu stvarni. Ono što žene traže je da osete leptire i to je osećaj koji novac nikada neće kupiti. Strateški svi mogu da pokušavaju da se ponašaju zaljubljeno i da nateraju onog drugog da veruje da su oni najbolja stvar od "narezanog hleba" ali da kako vreme odmiče, svako daje od sebe sve za čoveka svojih snova pa makar on živeo u sirotinjskom delu grada.

Poenta je, kako autorka kolumne kaže, da niko ne bi trebslo da uči muškarce da se ne oslanjaju na svoj novčnik kako bi istakli svoju vrednost. Žene imaju prirodan instinkt koji ih vuče ka muškarcima i to nema veze sa tim gde žive, rade i kakva kola voze. To bi muškarci trebalo što pre da shvate,  jer je ta pogrešna ideja koju imaju o ženama i često razlog mnogih razvoda. Trebalo bi da shvate takođe da je pretpostavljena beskonačna lista zamka koju treba da ignorišu ako žele da postignu savršen spoj sa ženom koja ih želi zbog onoga što jesu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)