Brak i veze

TRAŽIO JE OD DEVOJKE DA MU DODA NOVČANIK, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Fotografija koju je videla potpuno je izbezumila, dodatni šok je usledio kada je saznala pravu istinu (VIDEO)

Mala neopreznost ga je navukla na tanak led.

14.11.2023 17:57

TRAŽIO JE OD DEVOJKE DA MU DODA NOVČANIK, A ONDA JE USLEDILA DRAMA: Fotografija koju je videla potpuno je izbezumila, dodatni šok je usledio kada je saznala pravu istinu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/isaaccervantes9

Nema ništa lepše od zajedničkih aktivnosti sa partnerom kada ste u vezi i taj nivo opuštenosti kada možete da uzmete bez problema partnerov novčanik u ruke. Iako tim potezom možete imati jedino uvid u njegove finansije i "debljinu" novčanika nekada se izgleda potkradu i druga otkrića.

Naime, u vožnji kolima jedan par je zastao na putu kako bi momak kupio za njega i devojku nešto za jelo. Budući da je nehotice izašao iz kola zaboravivši novčanik, zatražio je od devojke da mu doda 20 dolara usput je pitavši da li njoj nešto treba.

Printscreen/TikTok/isaaccervantes9

Devojka je uzela novčanik na zahtev momka ali nije znala šta će uslediti par sekunde kasnije

Pošto je rekla da joj ništa ne treba, uzela je novčanik kako bi mu dodala traženi novac ali je iz njega izvuka fotografiju nepoznate devojke.

- Ko je ovo dođavola? Uđi unutra u kola! Zašto imaš fotografiju druge devojke u novčaniku? Šališ li se sa mnom? Pitam te, šta dođavola znači ovo- počela je da se dere devojka na momka udarajući ga.

- Prestani, ljudi nas gledaju- kaže u snimku momak kome je bila nezgodna cela situacija. 

Momak je pokušao da se izvuče pričom kako je to njegva rođaka i da je to njena fotografija koju je zaboravila, što devojka naravno nije prihvatila, vrišteći na njega i govoreći mu kako je nemoguće da ima "svetlu" rođaku jer je on Meksikanac.

- Ona je iz mešovitog braka- bio je uporan momak.

Razjarena i nervozna devojka nije mogla da veruje šta čuje, a onda mu je u sasula u lice kako je "znala da je vara" napustivši auto. Snimak je objavio poznati TikToker Isak Servantes, napomenuvši na početku da je u pitanju skrivena kamera i šala sa devojkom. Reakcije na Tiktok mreži su bile različite.

- Igraš se sa svojim životom.

- Ali kad je rekla "ti si Meksikanac" nateralo me da se jako smejem.

- Ti se opasno igraš sa tom ženom.

- Ljudi, vi biste trebalo da postanete glumci.

- Uradi još neku šalu...obožvam tvoje snimke- bili su neki od komentara.

I dok su se neki smejali šali, te momku poručili kako ne treba da se igra sa takvim stvarima, drugi su ga pitali kakvu je kameru koristio budući da devojka nije zapazila da je snimanje u toku. Mnoge je zanimalo ko je devojka sa sporne fotografije, međutim, odgovora nije bilo.

Isaka na ovoj mreži prati 4,6 miliona ljudi. On u svojim objavama često glumi sa svojom devojkom ili prenose neke trenutke iz života. Iako je do sada uradio mnogo sličnih šala poput ove sa svojom partnerkom, to mu iznova "pali" i ona se uvek "peca" te ne shvata da je u pitanju još jedan sadržaj za njegove pratioce.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)