Zanimljivosti

MOMAK JE SEO I ZASVIRAO KLAVIR U LOKALNOM RESTORANU: A, onda se začuo anđeoski glas i svi su zanemeli! (VIDEO)

Gosti su neplanirano dobili sjajan koncert.

22.11.2023 16:00

MOMAK JE SEO I ZASVIRAO KLAVIR U LOKALNOM RESTORANU: A, onda se začuo anđeoski glas i svi su zanemeli! (VIDEO)
Instagram-emilio.piano/tenortetelman

Često nismo ni svesni da neko koga smo slučajno sreči i upoznalio može biti izuzetno talentovan. Pojedini restorani i kafići imaju starinski klavir koji je najčešće ukras, mada ima i onih koji su u funkcikciji ukoliko ima nekog ko ume da svira na njemu. 

Jedan momak je tako usred bela dana i ručka u opštem metežu seo za klavir i zasvirao u punom lokalu. Ljudi su počeli da se okreću, stišavaju, a mnogi su odližili pribor za jelo kako bi uživali u njegovoj muzici. Sva pažnja bila je usmerena na mladog čoveka koji je zanet muzikom nadahnuto svirao. A, onda je tek usledilo iznenađenje za sve goste. Drugi gost je "pustio glas" i začula se poznata operska arija. Gosti su se okretali i gledali odakle dopire taj anđeoski glas.

Zgodni, visoki crni muškarac u crnoj kožnoj jakni i kose na paž je ustao kako bi zadovoljio radoznale poglede i savršeno se uklopio uz klavirsko izvođenje. Iako su se dva umetnika sasvim slučajno tu našla, i uskladila, sve je izgledalo kao mesecima uvežbavan koncert. Najzanimljivije bile su reakcije slučajnih posetilaca tog restorana.

Devojčice su se smeškale i domunđavale, muškarci su izvijali vratove da osmotre ovog momka, dok su pojedine i mlade i starije gospođe bile toliko ganute celokupnim nastupom, da su bukvalno zaplakale. Muškarac koji je sve šarmirao kako pojavom, tako i glasom je na kraju i sam aplaudirao momku koji je zasvirao prvi klavir i pomazio po glavi suprugu sa kojom je nastavio ručak, baš kao da se niša nije desilo, dok su okolne dame tajno i dalje skrivale suze.

- Danas sam želeo da iznenadim goste u berlinskom lokalu, ali nisam očekivao da će mi se pridružiti poznati operski pevač - piše u opisu snimka.

 

 

Video je samo na Instagramu dobio blizu 900.000 sviđanja, dok su se salve pohvala ređale.

- Apsolutno fantastično!

- Kakav raj za uši, hvala vam na deljenju ovog snimka.

- Volela bih da sam se i ja zadesila tamo da aplaudiram.

- Definitivno idem u pogrešne lokale!

- Gledam već 20. put, u potpunosti sam očarana i pijanistom i operskim pevačem, bravo momci.

- Čista magija!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)