Zanimljivosti

DEČAK JE DEVOJČICI IZ VRTIĆA DONEO POKLON: Kad su njeni roditelji otvorili kutiju, samo što nisu pali u nesvest od šoka! (FOTO)

Nesvakidašnja priča koja će vam izmamiti osmeh

11.01.2024 16:08

DEČAK JE DEVOJČICI IZ VRTIĆA DONEO POKLON: Kad su njeni roditelji otvorili kutiju, samo što nisu pali u nesvest od šoka! (FOTO)
Shutterstock

Praznici su doba godine kad jedni drugima darujemo poklone u znak ljubavi, pažnje i poštovanja. Danima pre darivanja biramo ono što znamo da će se dopasti osobi koju želimo da obradujemo.

Ipak, jedan dečak iz Kine o tome nije morao da brine. On je rešio da obraduje drugaricu iz vrtića i pokloni joj nešto što zna da ima veliku vrednost. Očigledno zaljubljen u drugaricu iz vrtića, nevešto je upakovao poklon u crvenu kutiju i odneo je krišom u vrtić. Devojčica je, ne znajući šta se nalazi u kutiji istu odnela kući, a onda ju je majka začuđeno pitala šta je to donela. Malena joj je odgovorila da joj je dečak iz vrtića poklonio nešto za predstojeće praznike.

Kad su roditelji devojčice otvorili crvenu kutiju, imali su šta i da vide – u njoj su bile dve zlatne poluge od po 100 grama čija je vrednost procenjena na oko 15.000 evra.

Majka je, prestravljena zbog onoga što vidi, pitala svoju ćerkicu da li zna šta je to dobila. Malena je, sležući ramena, odgovorila da ne zna.

Pretrnuli zbog poklona, roditelji ove devojčice nisu mogli da dočekaju da osvane novi dan. Oboje su krenuli u vrtić sa ćerkicom i vaspitačici predali poklon koji je njihova devojčica prethodnog dana dobila. Vaspitačica ih je povezala sa roditeljima dečaka darodavca. Čuvši šta je njihov sin uradio, rekli su da mu je objašnjeno da su zlatne poluge namenjene njegovoj budućoj supruzi, ali da se nisu nadali da će dečak dok je još toliko mali pronaći devojčicu koju će zaprositi.

- Od malih nogu smo ga učili da je ovo zlato namenjeno njegovoj budućoj supruzi, ali nam ni kraj pameti nije bilo da će poluge tajno izneti iz kuće i dati ih devojčici koja mu se dopada – ispričali su dečakovi roditelji, a prenosi scmp.com

pexels.com

Prestravljeni zbog poklona, roditelji devojčice nisu mogli da dočekaju jutro kako bi ga brže-bolje odneli u vrtić 

 

Nesvakidašnja dečakova „prosidba“ odigrala se krajem decembra 2023. u Kini, u pokrajini Sečuan. Ljudi na mrežama nisu odoleli da ne prokomentarišu gest dečaka koji je pobrao sve simpatije javnosti.

- Dečak je zaista hrabar, dopala mu se devojčica i odmah joj je dao 200 grama zlata.

- Svekrva mi je upravo poklonila narukvicu, a sin me je pitao da li mogu da mu je prosledim da bi je poklonio drugarici iz razreda koja mu se dopada. OK, on je bar pitao...

- Vidi ti njega, on neće da gubi vreme i da se zaljubljuje ponovo. Daš zlato u detinjstvu i posle toga ne guibš vreme na novo zaljubljivanje – bili su samo neki od komentara na mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

sale

12.01.2024 08:41

Mora da su ovi odmah napravili još nekoliko ćerki kad su videli da se plaća