Brak i veze

LJUBAVNA BAJKA IZ LAS VEGASA: TikTok šala o braku na neviđeno postala je stvarnost za dvoje influensera (FOTO+VIDEO)

Ganr i Denijel želelu su medijsku pažnju i stali na ludi kamen, planirajući razvod za nedelju dana, ali je sudbina imala druge planove za njih.

14.01.2024 21:00

LJUBAVNA BAJKA IZ LAS VEGASA: TikTok šala o braku na neviđeno postala je stvarnost za dvoje influensera (FOTO+VIDEO)
Instagram-danielleandgunnar

Ma koliko pojedini mislili da je nemoguće naći ljubav putem društvenih mreža, brojni primeri iz svakodnevnog života su tu da demantuju te tvrdnje. Tako su se putem TikToka spojile sudbine dvoje tiktokera. Ganr, poznati influenser na ovoj društvenoj mreži, postavio je video u kojem je navodno tražio suprugu, ne sluteći da će odgovor jedne hrabre devojke potpuno promeniti njegov život. 

Denijel, vlasnica ambulante, izdvojila se među brojnim damama svojom hrabrom izjavom da želi "ludo šašavo venčanje u Las Vegasu, gde će nositi samo bikini i kaubojski šešir". Njihova priča, isprva osmišljena kao šala, uskoro je postala veoma rado gledana. To im je donelu veliku pažnju javnosti, ali i mnoge besplatne svadbene poklone, poput svadbene torte i besplatnog hotelskog smeštaja za medeni mesec.

 

 

Nisu prošle ni dve nedelje od prvog kontakta na TikToku, a Ganr i Denijel već su stajali pred oltarom u Las Vegasu. Iako je njihov početak bio obavijen duhom zabave, ljubav je pronašla put do njihovih srca, kako su otkrivali zajedničke osobine tokom putovanja širom Amerike.

Početni plan je bio da se razvedu nakon neobičnog venčanja, kako bi samo privukli pažnju medija, ali su se predomislili kada su shvatili da bi ih procedura razvoda koštala više nego što su planirali. Ganr je otkrio u podkastu "Ljubav ne sudi" da su se njih dvoje odlučili da ostanu zajedno jer su uživali u svakom trenutku provedenom zajedno, a o njima je pisao i San.

 

 

Denijel je priznala da su bili venčani "platonski" neko vreme, otkrila je da su u najboljem slučaju očekivali samo prijateljstvo, ali su se zaljubili nakon nekoliko meseci putovanja. Naime, ova žena koja poseduje privatnu ambulantu uzela je jedno od vozila hitne pomoći i opremila ga kako bi na putešestvije duž Sjedinjenih Američkih Država krenula sa Ganrom.

Ona je spavala sve vreme na krevetu, dok je on džentlmenski spavao na podu vozila. Posle nekoliko meseci putovanja otkrili su da dele mnogo sličnih interesovanja i zaljubili se jedno u drugo. Oboje ističu da se iskrena ljubav rodila zato što su u vezu ušli bez ikakvog pritiska i očekivanja.

 

 

Ovo dvoje ljudi, kako su bili medijski izloženi na internetu, nisu izbegli kritike, budući da su mnogi sumnjali u ljubav koja je počela na TikToku.

- Nikada se ne bih udala za nekog nepoznatog tipa zbog slave.

- Devojko, imaj u vidu, ovako se umire!

- Ta žena je vlasnica ambulante, ne bi me čudilo da joj je glavna želja da ovom liku ukrade oba bubrega!

- Ko je još uspeo da održi vezu koja je započela na TikToku.

- Ma zezate li vi nas?

- Ovo je onih 0,0005 odsto koji se zaista smuvaju na društvenoj mreži - glasili su neki od komentara ispod snimka.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)