Zanimljivosti

DONEO JE BRATU TORTU ZA ROĐENDAN: Kad je slavljenik ugasio svećicu, usledio je neočekivani gest (VIDEO)

Nesvakidašnja scena na dečjoj proslavi koja je postala hit na mrežama.

19.01.2024 10:00

DONEO JE BRATU TORTU ZA ROĐENDAN: Kad je slavljenik ugasio svećicu, usledio je neočekivani gest (VIDEO)
Shutterstock

Proslava rođendana uvek predstavlja veliku radost za mališane. Koliko su deca uzbuđena zbog dolaska drugara i rodbine, toliko ih još više raduje rođendanska torta i trenutak kad će ugasiti svećicu.

Ali, kad ste mlađi brat ili sestra, trebalo bi da računate na nepredviđene situacije koje mogu da vam prirede starija deca u porodici. Upravo to se dogodilo jednom dvogodišnjaku na rođendanskoj proslavi.

Roditelji su malom slavljeniku obukli crne pantalone i belu košulju, stavili su mu crnu leptir-mašnu i šarenu rođendansku kapicu, kako bi svečano odeven dočekivao goste. Proslava rođendana trebalo je da kulminira gašenjem svećice u obliku broja dva na rođendanskoj torti. Ali, u trenutku kad je trebalo da duva svećice maleni slavljenik se odvojio od gostiju. Za njim je dotrčao stariji brat noseći tortu u rukama. Veseo i nasmejan stao je ispred slavljenika koji je najpre ushićeno gledao u tortu i pokušavao da je uzme, a onda dunuo i ugasio svećicu. Očekivao je, očigledno, da će mu stariji brat dati tortu, ali je stariji dečak krenuo natrag, vragolasto se smejući što je uspeo da zadrži poslasticu u rukama.

Dvogodišnjak je raširio ruke, iznenađen i pomalo razočaran što je u tom trenutku ostao bez rođendanske torte.

 

 

Ovaj snimak izazvao je veliki broj komentara na društvenoj mreži TikTok.

- Tako je to kad imaš starijeg brata!

- Jednog dana će se zajedno smejati ovom snimku.

- Ali kako je mališan razočaran što mu stariji brat ne daje tortu...

- Pogledajte samo taj izraz lica... Kakvo razočaranje!

- Stariji je ushićen što je uspeo da zadrži tortu. Kakva je to radost na licu – bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je skupio gotovo 65.000 lajkova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)