Brak i veze

BILA JE U CELIBATU DO ULASKA U BRAK: Sada otkriva intimne tajne prve bračne noći! (FOTO+VIDEO)

Ova mlada žena i njen verenik Džon rešili su da nevini stanu pred oltar.

12.02.2024 17:42

BILA JE U CELIBATU DO ULASKA U BRAK: Sada otkriva intimne tajne prve bračne noći! (FOTO+VIDEO)
Instagram-mrsaliciatucker

Ališa Taker je jedna od  žena koja je rešila da nevina uđe u brak i svoju “čast” sačuva do prve bračne noći. Njen verenik, Džon je takođe bio nevin i rešili su da čari vođenja ljubavi i strast ostave za tu specijalnu priliku. 

Ališa je nedavno odlučila da progovori o svojim iskustvima vezanim za prvu bračnu noć i o stvarima koje je  želela da zna pre nego što se upustila u intimne odnose sa svojim suprugom. Njih dvoje su se odlučili da sačekaju sa intimnošću do braka, a sada redovno dele svoje iskustvo putem video zapisa o svojoj vezi i daju "hršćanske savete za zaljubljene”.

Takerova je istakla da iščekivanje prve bračne noći može biti “puno” i da je priprema za taj trenutak veoma važna. Ona je tako sastavila popis od pet stvari koje bi žene trebalo da znaju pre nego što se upuste u intimne odnose sa partnerom. Jedan od ključnih saveta koje je Alša istakla je razgovor sa partnerom pre prvog odnosa, kako bi se smirili i rešili se eventualne nervoze. Takođe je dodala da zajedničko tuširanje može biti dobar način da se opustite i pripremite za taj trenutak.

Ako ste nervozne zbog toga što će vas prvi odnos možda boleti, svakako recite to svom vereniku. Ako je neugodno, ako ne ide super glatko, samo se nasmejte. To je veliki deo iskustva intimnosti. Toliko je teško kada vam je adrenalin zaista visok, to je novo iskustvo koje priželjkujete celog života, a vaše emocije su toliko velike da je zaista teško biti "prisutan". Pokušajte da se opustite i iskoristite svaki trenutak, umesto da budete previše u mislima, to je kao da i niste prisutni, a bićete tako srećni zbog toga, jer ćete pamtiti tu noć - objasnila je ona, a o tome je pisao i Miror.

Takerova je naglasila važnost brige o zdravlju nakon intimnog odnosa, posebno ističući važnost mokrenja nakon odnosa kako bi se izbegle potencijalne komplikacije. Osim praktičnih saveta, ona je progovorila o tabu temi koju mnogi izbegavaju , a to je prisustvo krvi prilikom prvog odnosa. Podsetila je da je važno opustiti se i prihvatiti svaki trenutak.

Saveti ove mlade žene nude novi pogled na prvu bračnu noć, ističući važnost komunikacije, brige o zdravlju i prihvatanja sopstvenih emocija u tom važnom momentu. Njeni iskreni saveti mogu biti od pomoći mnogim parovima koji se pripremaju za taj poseban trenutak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)