Ispovesti

OVAJ MUŠKARAC IMA 56, A NJEGOVA DEVOJKA 24 GODINE: "Imamo tradicionalnu vezu, žena ostaje kod kuće a muškarac je lovac" (VIDEO)

Upoznali su se putem interneta i od tada se ne razdvajaju.

03.03.2024 17:15

OVAJ MUŠKARAC IMA 56, A NJEGOVA DEVOJKA 24 GODINE: "Imamo tradicionalnu vezu, žena ostaje kod kuće a muškarac je lovac" (VIDEO)
@agegap5ever/TikTok

Skot (56) iz Australije i Skarlet (24) suočavaju se sa osudama zbog svoje veze. Nakon tri razvoda, ovaj muškarac je očajan odustao od ljubavi. Međutim, nakon poslednjeg emotivnog kraha, prijavio se na sajt za sponzorske veze, ne sluteći da će pronaći ljubav svog života u mladoj Skarlet. Iako su bili izloženi mržnji i predrasudama, par tvrdi da nikada nisu osetili povezanost kao što je njihova i da su srećniji nego ikada.

@agegap5ever/TikTok

Ispovest ljubavnog para koji se upoznao putem interneta

Neočekivani početak

Nakon što su započeli svoj odnos putem sajta za upoznavanje, par sada živi zajedno, ima kućne ljubimce i ne isključuje mogućnost zajedničke dece u budućnosti. Iako su mnogi negativno komentarisali njihovu vezu, Skot i Skarlet ističu da se fokusiraju na pozitivnost i ljubav.

- Nikada ne priznajemo negativnost ili mržnju. Svi smo o pozitivnosti i ljubavi - rekla je Skarlet, piše Miror.

Skot, koji radi u rudarstvu, planiranju i održavanju, objasnio je kako u njihovoj ljubavi nema nikakve koristi već isključivo podržavanje.

- Oboje smo imali neuspešne veze ili toksične veze i tražili smo nešto drugačije. Naša veza nikada nije bila ništa finansijska, uvek je bila podrška, mentorstvo i rast. Imamo iste vrednosti. Oboje želimo tradicionalan način života u kojem je muškarac lovac, a žena ostaje kod kuće i izgleda lepo - rekao je ovaj muškarac.

Par je otvorio svoj TikTok nalog kako bi podelio svoju ljubavnu priču i istovremeno podigao svest o mentalnom zdravlju, nakon što su oboje imali teške periode.

 

 

Poruka nade i ljubavi

Iako se njihova ljubavna priča ne uklapa u uobičajene obrasce, Skot i Skarlet se nadaju da će njihovi iskreni video snimci pomoći da se razbije stigma o odnosima sa velikom razlikom u godinama. Oni ističu da ljubav ne poznaje granice i da su srećniji nego ikada. Podršku paru pružaju i porodice, kao i mnogi pratitelji na društvenim mrežama.

 

 

- Nadam se da možemo nekome da ulepšamo dan. Kako smo se našli možda nije vaša tipična ljubavna priča, ali za nas je to bila potpuna bajka. Ljubav ne diskriminiše. Oboje smo srećniji nego što smo ikada bili i jedva čekamo da vidimo šta budućnost donosi - zaključila je ova mlada dama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)