Brak i veze

PRELETELA SAM 8.000 KM ZBOG SASTANKA, USLEDIO JE FIJASKO: Proveli su 10 dana zajedno, a već posle 7 donela je šokantnu odluku! (FOTO+VIDEO)

Znala je da će to biti ili njena srodna duša ili totalni promašaj.

14.03.2024 19:55

PRELETELA SAM 8.000 KM ZBOG SASTANKA, USLEDIO JE FIJASKO: Proveli su 10 dana zajedno, a već posle 7 donela je šokantnu odluku! (FOTO+VIDEO)
tiktok-dailykayleighshow

Kejli Kasl (35) je Engleskinja koja je i dalje u potrazi za srodnom dušom. Krajem prošle godine bila je na putovanju u Meksiku, gde je u kafiću upoznala momka sa kojim je ostala u kontaktu i po povratku u Englesku. On je iz Kalifornije, a prošlog meseca posle nekoliko meseci intenzivnog dopisivanja najzad je rešila da prihvati njegov poziv.

Naime, on je ponudio da joj plati avionski let od Londona do Kalifornije i da snosni sve troškove njenog desetodnevnog boravka u njegovom rodnom mestu, San Francisku, kako bi se njih dvoje bolje upoznali. Tako je Kejli otišla na prvi sastanak i preletela 8.000 km kako bi se videla sa dečkom iz njenih snova.

Tokom ovog susreta njih dvoje su su obišli različite lokacije, koje je Kejli uredno dokumentovala na svom Tik-tok nalogu. To je uključivalo šetnju obalom, lokanim kulturnim znamenitostima, planinarenje, fensi večere, kao i degustaciju vina. Mnogim ženama ovo sve je izgledalo kao ostvarenje sna, ali nakon sedam dana Kejli je shvatila da ovaj muškarac ipak nije prava osoba za nju.

- Obično vas na prvi pogled neko privuče izgledom. On je meni tako prišao u baru u Meksiku. Dopisivanjem počinjete da se upoznajete, ali to je daleko od slike koju imate kada osobu vidite uživo, a pogotovo kada sa tom osobom provedete nedelju dana. Ja obožavam da šetam i boravim u prirodi, međutim, dok bih ja želela da pešačim i istražujem razna mesta ili samu obalu, on bi birao da radije ostane u svom automobilu i da surfuje po internetu. Takođe, ja obožavam jutro, jutarnji sam tip, to mi je omiljeno doba dana, međutim, baš svakog jutra on bi morao da ide u kafić u kome radi. Ipak, dogovorili smo se da ostanemo prijatelji i dalje smo u kontaktu i pošto sam se vratila za Englesku, ali je konverzacija prilično ređa - objasnila je ona, a o tome je pisao i San.

@dailykayleighshow Replying to @kerrylight there is a science and understanding to dating that people just haven’t been told! You need yo understand your internal subconscious beliefs to ensure you dont attract narcissistic, abusers or just the lazy ones who don’t ZERO effort. Let me help you date with confidence and make dating fun like it should be! #datingadviceforwomen #datetok #datingadvice #datinghelpforwomen #datinghelpuk #datinghelp #datinglife #datingadviceforgirls #hingedating #tinderinreallife #narctok #narcissist #narcabuse #narcissistsurvivor #howtoescapeapsychopath #stopattractingtoxicmen #attractinglove @queenkayleighcastle @queenkayleighcastle @queenkayleighcastle ♬ original sound - The Kayleigh Show

 

Iako nije bilo romantične iskre, ova žena je istakla da nema žaljenja zbog ovog susreta i da su njih dvoje i dalje ostali prijatelji. Pored toga, ona uveliko ima planove za novi sastanak sa drugim muškarcem koga je takođe upoznala u Meksiku, a i njih dvoje planiraju putovanje po Evropi. Izgleda da je Meskiko za Kejli ipak bio pravi izbor za putovanje i romantične susrete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)