Zanimljivosti

UPOZNALA JE MOMKA I POZVALA GA U SVOJ DOM: Luna se zgrozila kad je videla šta je uradio u njenom kupatilu! (VIDEO)

Kako je objasnila bila je fina i korektna prema njemu, ali je očigledno proradila njegova povređena sujeta.

31.08.2023 13:00

UPOZNALA JE MOMKA I POZVALA GA U SVOJ DOM: Luna se zgrozila kad je videla šta je uradio u njenom kupatilu! (VIDEO)
Instagram

Luna Rej (20) podelila je na društvenim mržema neobično iskustvo sa momkom kojeg je upoznala preko internet aplikacije. Ona živi u Mičigenu i nakon višednevnog dopisivanja pozvala ga je na prvi sastanak u svoj dom ne sluteći šta će je snaći. 

Prema njenim rečima u počeku je sve bilo u redu, razgovarali su i bolje se upoznavali, ali je ona shavatila da joj on ne odgovara. To mu je otvoreno i rekla i zamolila ga da napusti njenu kuću. On je bez reči ustao i zamolio je samo da ode do kupatila  pre nego što ode. Ispostavilo se da je to bio koban potez. 

Shutterstock

Aplikacije za upoznavanje znaju često da budu i "mač sa dve oštrice"

 

Opisujući njihov sastanak ona je iskreno priznala da joj se dotični momak nije dopao. 

- Počeo je da priča kako je svetski čovek i kako je obišao svet. Hvalio se kako u Francuskoj postoje devojke koje žele trojku sa njom i nije bio baš šarmantan- rekla je Rej za Kenedi njuz i medija. 

Devojka je objasnila kako nisu kliknuli i da bi izbegla da ga povredi rekla kako "nije prebolela bivšeg". Međutim, on je odlučio da joj se osveti. Tokom boravka u njenom kupatilu on je uradio nešto što je ona saznala tek kad je otišao iz njenog doma.

Povređen zbog odbijanja on je na unutrašnjoj strani daske na WC šolji ostavio poruku koja je sudeći po njenom sadržaju bila upućena budućim Luninim udvaračima. Njenim crvenim ružem koji je pronašao u kupatilu on je na unutrašnjoj strani daske WC šolje ostavio ispisanu poruku u njenom toaletu.

- Ona nije prebolela svog bivšeg! Beži!- pisalo je ispod daske uključujući i njegov broj telefona kako bi ga dobili za više informacija.

Rej je bila šokirana ne samo porukom već i time što je koristio dva njena ruža koje je potom uredno vratio na njenu policu za šminku u kupatilu valjda misleći da ona neće primetiti poruku i da će ponovo koristiti karmine. 

Video je postao viralan i pregledan je nekoliko miliona puta a diskusija se pretvorila u pravu debatu o tome da li je on ispravno uradio ili ne. Mnogi su komentarisali da je muškarac emocionalno nestabilan i da je to uradio jer mu je bila povređena sujeta zbog njenog odbijanja. 

- Zar on nije mislio da ona čisti donju stranu šolje? Kakav je ovo plan bio?

- Morao je brate da upozori sledećeg momka kojeg ona dovede u kuću. 

@lunarayy_

he also wrote “she is effing her ex” because i tried to spare his feelings by telling him i wasn’t over my ex boyfriend :) ♬ original sound - Luna Ray 🌙

- Želim da čujem njegovu stranu. Odbijen je i njegov ego je u ranama.

- Najgora stvar je što mislio kako ona neće podići dasku na WC šolji i primetiti njegovu poruku.

- Fuj! Ne mogu da verujem za šta su sposobni muškarci kad im direneš u sujetu. Moj savet je da nikad prvi dejt nemaš ni u tvom ni u njegovom stanu već na nekom neutralnom terenu - bili su neki od komentara na Lunin post. 

Ona smatra da frustrirajuće što je većina muškaraca koja je komentarisala njen video stala u odbranu ovog dečka. Cela situacija im je bila smešna i ne shvataju koliko je ovo bilo stresno za nju.

Nakon ovog nemilog susreta Luna je sve aplikacije za upoznavanje na mreži. Ona je poručila svim damama da ukoliko se osećaju neprijatno na sastanku da ne gube vreme već da napuste dejt bez razmišljanja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)