Brak i veze

PREPRIČAVALA JE DRUGARICI SOČNE DETALJE PRVOG SASTANKA: Prijateljica je gledala u neverici šokirana onim što čuje dok joj je knedla stajala u grlu

On se zaista potrudio da se devojka oseća posebno, a nije štedeo ni na romantičnim gestovima

05.07.2023 12:00

PREPRIČAVALA JE DRUGARICI SOČNE DETALJE PRVOG SASTANKA: Prijateljica je gledala u neverici šokirana onim što čuje dok joj je knedla stajala u grlu
Shutterstock

Prve utiske o sastanku sa potencijalnim dečkom većina devojka deli sa najboljom drugaricom. Upravo to su uradile i dve bliske prijateljice ne sluteći da su bile na sastanku sa istim momkom. Svoje iskustvo su podelile na Tik Toku što je izavalo podeljene komentare na ovoj društvenoj mreži. Sve je počelo kad je jedna od njih po imenu Sidni počela da prepričava sočne detalje prvog dejta sa momkom. 

Opčinjena njegovih romantičnim gestovima ona je pričala drugarici o mladiću koji joj se izuzetno dopao. Njena prijateljica je slušala u neverici šokirana njenim rečima, jer je upravo to isto doživela i ona. 

Printscreen/TikTok/myfriendscallmekb

Drugarice su kroz smeh ispričale šta su doživele

 

U snimku koji su drugarice postavile na TikTok mreži devojke su prepričavale svoje neverovatno iskustvo. Na sreću one su vrlo brzo shvatile šta se dešava pa pomenuti momak nije uspeo da pokvari njihovo prijateljstvo, ali je ostao i bez jedne, i bez druge. 

- Drugarica mi je pričala neverovatne stvari o muškarcu s kojim je bila na sastanku. Bio je tako romantičan i divan, a ja sam u šoku slušala ne verujući sopstvenim ušima. Knedla mi je zastala u grlu jer je isto to radio i samnom. Na kraju sam joj sve rekla i ubrzo smo obe zaključile da smo bile na dejtu sa istim momkom - ispričala je jedna od devojaka, dok je njena drugarica sve potvrdila. 

Drugarice su shvatile da se radi o istom momku kada su ispričale jedna drugoj kako im je protekao sastanak sa mladićem koga su upoznale preko društvenih mreža.

- Bili smo na večeri, opušteno smo ćaskali i zaista sam povereovala da sam kliknula sa tim momkom. Bio je tako romantičan i divan. Posle večere otišli smo u njegov apartman, poklonio mi je belu majicu u kojoj me je slikao. Zaista smo se sjajno proveli i verovatno bih nastavila da se viđam s njim da se nije ispostavilo da je isto to uradio i sa mojom drugaricom - objasnila je Sidni. 

Njena prijateljica je do tančina opisala svoj sastanak i ispostavilo se da je isto to radio sa njom uključujući i fotografisanje u beloj majici.

- Kad mi je Sidni šokirana priznala da je i ona imala isto iskustvo sa, kako se ispostavilo istim momkom, bila sam razočarana. Shvatila sam da je njegova romantičnost zapravo fora na koju pokušava da smuva svaku devojku - rekla je KB.

Devojke su jednoglasno odlučile da ovo iskustvo neće uticati na njihovo prijateljstvo, pa su obe otkačile momka. 

@myfriendscallmekb @Syd and I went on the same exact date with the same man 😂😂😭 #datingwhileblack #nycdatingstories #datingstorytimee ♬ original sound - KB

Kako je istakla Sidni on se zaista potrudio da se oseća posebno na sastanku, a isto to je učinio i sa njenom drugaricom. 

- On je učinio da se svaka od nas sa njim oseća posebnom. Nikada nisam upoznala nekog tako zabavnog, kreativnog. Kupio je čak i platno za slikanje, a poklonio nam je bele majice da se presvučemo kako ne bi isprljale garderobu tokom slikanja. Kunem se da sam se osećala kao na vrhu sveta. Šteta što nije potrajalo i što isto, sudeći po iskustvu moje drugarice, radi sa svim devojkama - dodala je Sidni.

Nakon što su ga obavestile da je raskrinkan on se nije ni najmanje postideo. Usledili su brojni različiti komentari na njihov post.

- O Bože...On verovatno ima spomenar sa fotografijama sa svojih sastanaka.

- Zovite sve devojke koje su bile na istom sastanku. Želimo fotke.

- Moj čovek. Zašto menjati formulu ako radi.

- Iskreno on zna da je bio dobar sastanak. On samo čeka na onu pravu.

- Garantujem da je bilo 100 devojaka na istom sastanku - bili su samo neki od komentara. 

Tiktokeri su zbijali šale na račun ovog momka.  Bilo je i onih koji su opravdali njegovo ponašanje rekavši kako on na proveren način muva devojke, pa ako fora već pali nema razloga da je menja.

Većina devojka je poručila muškarcima da se obmanjivanje ne isplati jer se u digitalnoj eri i ekspanziji društvenih mreža sve brzo sazna.

- Momci, budite originalni i iskreni. To je jedino što prolazi kod devojaka - poručila je jedna od Tiktokerki. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)