Zanimljivosti

KAKO JELENA PODNOSI KADA NOVAK ĐOKOVIĆ GUBI: Zbog ovih suza bi i kamen zaplakao, "drži se legendo!"

Ona ne krije da emitivno doživljava svaki njegov potez na terenu.

03.07.2024 10:03

KAKO JELENA PODNOSI KADA NOVAK ĐOKOVIĆ GUBI: Zbog ovih suza bi i kamen zaplakao, "drži se legendo!"
Kena Betancur / AFP / Profimedia

Jelena Đoković, supruga najbolje srpskog tenisera Novaka Đokovića, je njegova najveća podrška i oslonac, što često i on sam ističe. Tokom prethodnih godina viđali smo je na tribinama tokom turnira kako srčano bodri svog muža, a svaku loptu budno proprati.

Kad Novak pobeđuje ona skače od sreće, ali kad gubi, a i to se dešava i najboljima, onda je skrhana od bola.

Podrška u pobedi i porazu

Mnogi još uvek pamte emotivnu scenu na US Openu 2021. kad je srpski as u finalu turnira izgubio od Danila Medvedeva. Jelena je emotivno  proživljavala svaki njegov poen na tribinama tribina Artur Eš stadiona i vidno patila.

Srce joj se slamalo dok je gledala Novaka sa koliko emocija preživljava poraz, pa se u jednom trenutku pokrio peškirom po glavi kako bi sakrio suze koje bi i kamen rasplakale.

Foto: Tanjug/AP

Jelena emotivno preživljava svaki potez svog muža na terenu

Na tribinama Jeleni se srce cepalo zbog supruga, oči su joj bile pune suza što nisu mogle da sakriju ni naočari za sunce. Jasno se moglo videti koliko joj je teško pao Novakov neuspeh. Čak i običnim gledaocima nije bilo lako da gledaju njegove suze na terenu, a kamoli ženi koja ga voli i koja mu je rodila decu.

Ali, i u porazu Jelena je ostala nepokolebljiva kad je u pitanju odbrana njenog muža od svih onih koji se drznu da gana bilo koji način napadnu.  

–  Moja uloga u Novakovoj karijeri je da mu budem ljubav i podrška. Ponosna sam na njegovu snagu, odlučnost, osećaj i ljubav, ne prija mi kad neko kaže da Novak ne trenira dovoljno. Ljudi koji nisu prisutni u njegovom životu komentarišu nešto što ne znaju – branila je muža gospođa Đoković.

Ne daj se legendo

Čak i kad je najteže ona se trudi da ostane pozitivna i da dodatno ulije snagu suprugu kome je na terenu sigurno gore. 

Prošle godine Novak je doživeo bolan poraz u finalu Vimbldona kad je izgubio meč od Španca Karlosa Alkaraza. 

FOTO: Tajnug/AP

Jelena je naveća Novakova podrška i u pobedi i u porazu

I ovog puta Jelena je teško i vrlo emotivno doživela njenog poraz, a dodatno je pogodio Novakov govor i suze koje je pustio tokom svečane ceremonije.

Odmah nakon meča Jelena je javno pružila podršku suprugi i na društvenim mrežama mu poručila: "Drži se, legendo!" i jasno stavila do znanja koliko je ponosna na njega i u pobedi i u porazu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)