Zanimljivosti

KRALJICA ELIZABETA ČULA DA NE DOLAZI MEGAN MARKL, IZREKLA SAMO DVE REČI: Tada su svi znali koliko je mrzi, desilo se ovo

Evo šta je to kraljica izgovorila kada je videla svog zaljubljenog unuka.

25.07.2024 18:50

KRALJICA ELIZABETA ČULA DA NE DOLAZI MEGAN MARKL, IZREKLA SAMO DVE REČI: Tada su svi znali koliko je mrzi, desilo se ovo
Tanjug/AP

Nedavno je jedan kraljevski analitičar otkrio kratak, ali značajan komentar pokojne kraljice Elizabete II kada je saznala da Megan Markl neće prisustvovati sahrani princa Filipa. Podsetimo, princ Filip je preminuo u 99. godini u aprilu 2021, u vrlo turbulentnom periodu za kraljevsku porodicu.

Intervju kod Opre Vinfri

Samo mesec dana pre njegove smrti, princ Hari i Megan Markl su dali eksplozivni intervju kod Opre Vinfri, u kojem su izneli niz šokantnih tvrdnji o britanskoj kraljevskoj porodici i instituciji. Među najkontroverznijim izjavama bilo je priznanje da su neki članovi porodice nagađali koliko bi "tamna" mogla biti koža njihovog sina Arčija.

Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta nije baš podržavala vezu svog unuka

Saseksovi su takođe otkrili da je Kejt Midlton rasplakala Megan pre venčanja, te su tvrdili da palata nije demantovala lažne glasine i spekulacije koje su se plasirale o njima. Sve ovo dovelo je do zategnutih odnosa i distanciranja porodice od Harija i Megan, pa je bilo upitno da li će vojvotkinja od Saseksa prisustvovati sahrani princa Filipa, uprkos tome što je on bio najbliža porodica njenog supruga. Na kraju je odlučeno da Megan ostane u Kaliforniji, dok je Hari sam doputovao u London.

Princ Hari je previše zaljubljen 

Kraljevski biograf Tom Bauer, u svojoj knjizi "Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors", navodi da je kraljici Elizabeti laknulo kada je čula da se Megan neće pojaviti na sahrani.

- Hvala Bogu -bile su jedine dve reči koje je Elizabeta izgovorila nakon što su joj pomoćnici saopštili da Megan neće doći.

Pored toga, lejdi Elizabet Enson, rođaka i bliska prijateljica kraljice Elizabete, naglasila je da je kraljica bila "uznemirena nekim Harijevim postupcima". Takođe je otkrila kraljičin stav prema vezi njenog unuka sa Megan:

- Previše je zaljubljen - bio je njen komentar na Harijevu opčinjenost.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)