Zanimljivosti

HARI I MEGAN SU ODUVEK PLANIRALI DA IZDAJU KRALJEVSKU PORODICU? Sve se videlo još na njihovom venčanju, isplivali DOKAZI

Sada su neke stvari jasnije.

22.07.2024 17:05

HARI I MEGAN SU ODUVEK PLANIRALI DA IZDAJU KRALJEVSKU PORODICU? Sve se videlo još na njihovom venčanju, isplivali DOKAZI
shutterstock.com

Kraljevski biograf tvrdi da su Megan Markl i princ Hari oduvek planirali da izdaju kraljevsku porodicu, a njihovo venčanje 2018. to dokazuje. Govoreći za The Sun's Roial Ekclusive, Tom Bover tvrdi da je lista gostiju na njihovom venčanju otkrila Meganinu pravu ambiciju.

- Sada znamo da Megan nikada nije nameravala da ostane. Njena lista gostiju na venčanju pokazala je da je njena prava ambicija bila da postane zvezda u Kaliforniji, a Harijevi prijatelji su se preraspodelili sa liste gostiju za večeru, čime je jasno da je to plan sa kojim kraljevska porodica nikada nije mogla da se nosi - rekao je Bauer.

Zvezde na venčanju

Oko 250 srećnih gostiju slavilo je sa mladencima nakon njihovog venčanja. Serena Vilijams, Keri Maligan i glumačka ekipa "Odela" samo su neke od poznatih ličnosti koje su prisustvovale proslavi u Vindzoru. Džordž i Amal Kluni su takođe bili na listi ekskluzivnih gostiju, iako su tvrdili da "ne poznaju" par.

Prijatelji princa Harija nisu pozvani na slavlje uveče

Neki od najbližih prijatelja princa Harija nisu pozvani na večernju proslavu. Jedna osoba koja je bila primetno odsutna bio je jedan od Harijevih najstarijih školskih prijatelja, Tom Inskip, poznat kao "Skipi". Autori Omid Skobie i Karolin Durand.

- Bili su pozvani na ceremoniju venčanja i ručak, ali nisu bili na listi za večernje slavlje. Dan nakon venčanja, Skipi je rekao prijateljima: "Megan je previše promenila Harija" - naveli su.

Kola SULAIMON/AFP/Profimedia

Kraljevski biograf tvrdi da su Megan Markl i princ Hari oduvek planirali da izdaju kraljevsku porodicu

Njegov prijatelj iz Etona je rekao da je princ bio impresioniran ljudima poput Klunija i Opre.

Bauer tvrdi da su Megan i Hari imali izuzetno negativan uticaj na kraljevsku porodicu.

- Mislim da je šteta večna i trajna. Tragično je što se kraljevska porodica potrudila da pomogne Megan. Na kraju krajeva, Čarls je video da je kraljica dodelila mnogo ljudi da se brinu o Megan, pokušavajući da joj pomognu da se uklopi u stil života kraljevske porodice, ali nikada nisu uspeli - rekao je, piše The Sun.

Princ Hari se samo nekoliko puta vratio u Veliku Britaniju otkako se preselio u Kaliforniju, uključujući sahrane princa Filipa i pokojne kraljice. Nedavno se vratio u trodnevnu posetu u maju na događaj Invictus, ali nije video kralja Čarlsa ili princa Vilijama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)