Zanimljivosti

AMERIKANCI NAGRADILI PRINCA HARIJA, A OD NJEGOVE PORODICE NI TRAGA NI GLASA: Velika zvezda uručila mu priznanje (FOTO)

Mnogi smatraju da je ovo zaslužio.

12.07.2024 09:20

AMERIKANCI NAGRADILI PRINCA HARIJA, A OD NJEGOVE PORODICE NI TRAGA NI GLASA: Velika zvezda uručila mu priznanje (FOTO)
Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Princu Hariju je sinoć uručena nagrada Pat Tillman odnosno ESPY priznanje. Tu nagradu dodeljuje američka televizijska mreža za priznanje pojedinačnih i sportskih postignuća. Konkretno, on je bio nagrađen zbog pozitivnog uticaja na veterane kroz ceremoniju Invctus games multi-sportskom događaju za ranjene, povređene i bolesne vojnike i žene, čiji je pokrovitelj godinama. Zbog te prilike stigla je i Megan Markl koja je došla da ga podrži. Ona je nosila elegantnu belu haljinu dok je par prisustvovao događaju sa zvezdama u Dolbi teatru u Los Anđelesu.

Ona je uparila zadivljujuću haljinu sa crnim sandalama, dijamantskim minđušama, jednostavnom srebrnom narukvicom i dva dijamantska prstena. Kosu je uredila u zalizanu nisku punđu, a dok je reč o šminkanju, ona ima prepoznatljiv stil - sveže i jednostavno.

Što se tiče princa Harija (39), on je nosio klasično crno odelo sa odgovarajućom crnom kravatom.

Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Megan Markl došla da podrži supruga

Domaćin događaja bila je bliska prijateljica Megan Markl, Serena Vilijams. Ovaj događaj prošao je bez skandala. 

Nagrada je nazvana u čast pokojnog igrača i vojnika Arizona Cardinalsa koji je poginuo u Avganistanu 2004. godine, a neki, uključujući Tilmanovu majku, Meri, postavili su pitanje da li tu čast treba odati princu Hariju.

- Šokirana sam zašto bi izabrali tako kontroverznu osobu koja izaziva podele da dobije nagradu - rekla je Meri za Daily Mail.

Međutim, ESPN je branio svoj izbor.

- Iako razumemo da se neće svi složiti sa svim pobednicima izabranim za bilo koju nagradu, Invictus Games Foundation radi neverovatan posao i ESPN veruje da je to razlog vredan slavlja - navode.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)