Zanimljivosti

ODBIO JE DA SE SKINE I DOBIO OTKAZ: Svaki dan se moli bogu, a zbog svog stava je ostao bez uloga i para

Glumac ne želi da snima intimne scene, čak i da poljubi koleginice.

26.07.2024 15:01

ODBIO JE DA SE SKINE I DOBIO OTKAZ: Svaki dan se moli bogu, a zbog svog stava je ostao bez uloga i para
VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Američki glumac Nil Makdona (58) srpskoj publici je poznat po ulozi Dejva Vilijamsa, muža Idi Brit u seriji "Očajne domaćice". Iako važi za jednog od talentovanijih glumaca u Holivudu, on ni izbliza nije iskoristio svoj potencijal.

Ostao je bez brojnih uloga koje su mogle da mu donesu ogromnu popularnost i brdo para sve zbog svog pravila - nema ljubljenja, niti intimnosti sa koleginicama ispred kamera.

Otkaz posle tri dana

Kako je piše britanski Sun, on je više puta isticao da intimnost deli isključivo sa svojom suprugom Ruve Robertson, s kojom ima petoro dece. Pre potpisivanja bilo kakvog ugovora on insistira da u njemu bude klauzula da neće imati vrele scene. 

- Neću poljubiti nijednu drugu ženu jer su ove usne samo za jednu ženu. Ruve mi je partner u svemu, ja sam samo najblagosloveniji momak kojeg poznajem. Zato idem u crkvu svaki dan i kažem hvala bogu za sve što mi je dao. I što je najvažnije, hvala mu što mi je dao moju ženu bez koje ne bih bio ovo što jesam - rekao je Nil.

Kako je ispričao glumac, zaljubio se na prvi pogled u Ruve iako je u tom trenutku bio u vezi sa drugom ženom.

- Pozvao sam svoju tadašnju devojku i rekao joj: "Žao mi je, ali ovo neće uspeti. Upravo sam upoznao ženu kojom ću se oženiti " - ispričao je on.

Venčali su se 1. decembra 2003. na godišnjicu svog prvog susreta, a dobili su petoro dece - Morgana, Ketrin, London, Klover i Džejmsa.

Nilovo odbijanje da se skine i glumi intimni odnos ispred kamera koštalo ga je brojnih uloga, a otpušten je i iz serije "Scoundrels." On je na snimanju proveo samo 3 dana i kad je odbio da se skine i odglumi scenu se*sa momentačno je izbačen iz ove ABC drame. 

- Bio sam iznenađen kad su me otpustili, bila je to užasna sitacija. Međutim, posle te neprijatnosti nisam mogao da dobijem uloge jer se pričalo da sam verski fanatik. Veoma sam religiozan. Boga i porodicu stavljam na prvo mesto, a sebe na drugo - priznao je Nil. 

Ostao bez milion dolara

On smatra da njegov stav ne bi trebalo da ga spreči da dobije posao, a kako je objasnio ukoliko neko želi da ga dobije imaće razumevanje za njegove stavove. To se dogodilo kada se prijavio za ulogu Dejva u seriji "Očajne domaćice" i primorao scenaristu da "piše bolje" kako bi izbegao bilo kakve scene ljubljenja.

Jednom prilikom je odbio posao koji je mogao da mu donese honorar od milion dolara, ali Mekdona je objasnio da se ne potresa previše jer je uvek siguran da će sve biti u redu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)