Zanimljivosti

"MNOGI ME NEĆE PREPOZNATI BEZ ŠMINKE": Eva Longorija pokazala pravo lice, niko nije ostao ravnodušan (VIDEO)

Zvezda serije "Očajne domaćice" rešila je da otkrije sve svoje nesavršenosti.

18.11.2023 16:01

"MNOGI ME NEĆE PREPOZNATI BEZ ŠMINKE": Eva Longorija pokazala pravo lice, niko nije ostao ravnodušan (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Zvezda popularne serije "Očajne Domaćice" glumica i producentkinja Eva Longorija Baston poznata je po lepoti kojom pleni gde god da se pojavi. Sa svojih 48 godina i dalje važi za jednu od najlepših glumica na svetu. Navikli smo da je viđamo u besprekornim i svečanim toaletama, kako u popularnoj seriji, tako i u privatnom životu. Međutim, ona se ne libi ni da se usnimi u svakodnevnom izdanju. Longorija je toliko puta zablistala na crvenom tepihu, a onda je nedavno na Instagramu pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Vešto oko paparaca ju je samo tokom ove godine već nekoliko puta uhvatilo bez mejkapa u šetnji gradom. Međutim, ovog puta Latino zvezda je rešila da se i sama usnimi bez ikakve šminke i filtera, zbog čega je dobila salvu pohvala od strane fanova.

Poznato je da se veliki broj poznatih žena ustručava da pokaže kako zaista izgleda bez ikakvih dodatka, ali Eva nije među njima. Glumica, koja inače ne robuje sterotipima, pokazala je svoje pravo lice. Na snimku nema šminke i savršene frizure, ali očigledna prirodna lepota je tu. Primetno je i da Eva ima podočnjake, sitne bore oko očiju i pege po nosu i obrazima.

- Zdravo svima, ja sam Eva Longorija, možda me neki od vas trenutno ne prepoznaju bez veštačkih trepavica i ogromne količine šminke koju nosim gotovo svakodnevno, ali i to je u redu. Želela sam da podelim sa svima vama deo svoje šminkerske dnevne “rutine”. Shvatam da će ovo na mnoge od vas da deluje previše, ali ipak sam ja Latina, mi nosimo veliku količinu šminke svakodnevno - započela je šarmantna glumica izlaganje na svom Instagram nalogu, dok je kopmletan snimak dostupan na Jutjubu.

Video je dobio više od 88.000 sviđanja u rekordnom roku, dok su se komentari ređali, budući da Eva ima blizu 10 miliona pratilaca samo na Instagramu.

- Kraljice, izgledaš dobro i sa i bez šminke!

- Unikatna žena, plus ima prelepu kožu.

- I dalje smatram da je kraljica lepote.

- Pegice su samo zaokružile njenu lepotu.

- Žena od koje zastaje dah.

- Šarmantna kao i uvek, obožavam je!

- Opsednuta sam njenim pegicama i prirodnim rumenilom!

- Želela bih da i ja mogu ovako da izgledam bez šminke.

- Najlepša prirodna lepotica u celom Holivudu.

- Naravno da te je lako prepoznati, upamti ono što sam ti rekao kada sam te upoznao: “Nema iluzije!”

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)