Zanimljivosti

LEPOTICA IZ PLEJBOJA ZALUDELA BALKAN: Zavodljiva Bugarka ne pristaje na brak, novi imućni dečko strahuje da je zaprosi (VIDEO)

Sina je dobila iz vanbračne veze.

16.10.2023 21:01

LEPOTICA IZ PLEJBOJA ZALUDELA BALKAN: Zavodljiva Bugarka ne pristaje na brak, novi imućni dečko strahuje da je zaprosi (VIDEO)
Printscreen/https://www.youtube.com/@junona8258

Diliana Popova rođena 24. septembra 1981. je bugarska glumica i model. Rođena je u mestu Guljanci gde je živela do osmog razreda, kada se preselila u Pleven. Popova je kasnije studirala modeliranje i dizajn na Novom bugarskom univerzitetu.

Njen veliki debi bio je uloga u filmu "Love.net" 2011. godine. Diliana je takođe glumila u brojnim TV serijama kao što su "Class House" (2010-), "Velika Bulgaria" (2011-), i "Revolution Z" (2012-), koja je kasnije nastavljena filmom "Revolution X: The Movie" (2018).

Printscreen/https://www.youtube.com/@junona8258

Diliana Popova bugarska lepotica

Najnovija glavna uloga koju je igrala bila je Maria u biografskoj drami "The Rest is Ashes" (2020), posvećenoj Atanasu Burovu - kultnom bugarskom bankaru i filantropu prošlog veka. Takođe je glumila u nekoliko stranih produkcija. Kada ne glumi, Diliana posvećuje svoje vreme aktivizmu za zaštitu životne sredine, fokusiranom na svest o reciklaži, čišćenju zagađenih područja i drugim socijalnim uzrocima.

U 2010. godini, fotografisana je za bugarsku verziju časopisa Playboy. Godine 2014. ozvaničila je svoju vezu sa kolegom glumcem Asenom Blatečkijem, s kojim ima sina po imenu Boril. Ova ljubav nije krunisana brakom, ali jeste okončana raskidom. Nakon kraha veze, ostali su u prijateljskim odnosima. Asen se takođe nikada nije ženio ni sa majkom svoje ćerke rediteljkom Katerinom Goranovom. 

 

 

Popova je trenutno u vezi sa Ljučezarom Zaharievom. Par je zajedno već dve godine i nedavno su počeli da se pojavljuju zajedno na događajima. Iako već žive zajedno, Diliana nema želju da se uda za njega.

Prema izvorima bliskim paru, Ljučezar, koji nema dece i nikada se nije oženio, želeo je da je zaprosi, ali je bio svestan njenog stava o braku i zato se suzdržao. Diliana i Ljučezar upoznali su se na moru u kampu Gradina, gde on ima restoran, malo nakon što je prekinula vezu sa Asenom. Najvažnije za Dilianu je to što se njen sin odlično slaže sa njenim partnerom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)