Zanimljivosti

LEPOTICA IZ PLEJBOJA ZALUDELA BALKAN: Zavodljiva Bugarka ne pristaje na brak, novi imućni dečko strahuje da je zaprosi (VIDEO)

Sina je dobila iz vanbračne veze.

16.10.2023 21:01

LEPOTICA IZ PLEJBOJA ZALUDELA BALKAN: Zavodljiva Bugarka ne pristaje na brak, novi imućni dečko strahuje da je zaprosi (VIDEO)
Printscreen/https://www.youtube.com/@junona8258

Diliana Popova rođena 24. septembra 1981. je bugarska glumica i model. Rođena je u mestu Guljanci gde je živela do osmog razreda, kada se preselila u Pleven. Popova je kasnije studirala modeliranje i dizajn na Novom bugarskom univerzitetu.

Njen veliki debi bio je uloga u filmu "Love.net" 2011. godine. Diliana je takođe glumila u brojnim TV serijama kao što su "Class House" (2010-), "Velika Bulgaria" (2011-), i "Revolution Z" (2012-), koja je kasnije nastavljena filmom "Revolution X: The Movie" (2018).

Printscreen/https://www.youtube.com/@junona8258

Diliana Popova bugarska lepotica

Najnovija glavna uloga koju je igrala bila je Maria u biografskoj drami "The Rest is Ashes" (2020), posvećenoj Atanasu Burovu - kultnom bugarskom bankaru i filantropu prošlog veka. Takođe je glumila u nekoliko stranih produkcija. Kada ne glumi, Diliana posvećuje svoje vreme aktivizmu za zaštitu životne sredine, fokusiranom na svest o reciklaži, čišćenju zagađenih područja i drugim socijalnim uzrocima.

U 2010. godini, fotografisana je za bugarsku verziju časopisa Playboy. Godine 2014. ozvaničila je svoju vezu sa kolegom glumcem Asenom Blatečkijem, s kojim ima sina po imenu Boril. Ova ljubav nije krunisana brakom, ali jeste okončana raskidom. Nakon kraha veze, ostali su u prijateljskim odnosima. Asen se takođe nikada nije ženio ni sa majkom svoje ćerke rediteljkom Katerinom Goranovom. 

 

 

Popova je trenutno u vezi sa Ljučezarom Zaharievom. Par je zajedno već dve godine i nedavno su počeli da se pojavljuju zajedno na događajima. Iako već žive zajedno, Diliana nema želju da se uda za njega.

Prema izvorima bliskim paru, Ljučezar, koji nema dece i nikada se nije oženio, želeo je da je zaprosi, ali je bio svestan njenog stava o braku i zato se suzdržao. Diliana i Ljučezar upoznali su se na moru u kampu Gradina, gde on ima restoran, malo nakon što je prekinula vezu sa Asenom. Najvažnije za Dilianu je to što se njen sin odlično slaže sa njenim partnerom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)