Telo

VISOKA JE 213 CENTIMETARA I NAJNIŽA JE U SVOJOJ PORODICI: "Teško mi je da nađem dečka višeg od sebe, pa sam prešla na niže" (VIDEO)

Deca bi je zadirkivala i nazivala "muškarcem u štiklama", jer je bila viša i teža od većine muških učitelja.

06.11.2023 14:00

VISOKA JE 213 CENTIMETARA I NAJNIŽA JE U SVOJOJ PORODICI: "Teško mi je da nađem dečka višeg od sebe, pa sam prešla na niže" (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/marietemara/

Meri Temara (28) je devojka sa Floride koja se bori sa stigmama i predrasudama zbog svoje neobične visine. Naime, Meri je visoka 213 centimetara, što je čini najnižim članom svoje porodice. Njena majka ima 226, a braća 236 i 238 centimetara.

Kao i većina visokih osoba, ona se suočila sa mnogim izazovima u životu. Maltretiranje i zadirkujući komentari bili su svakodnevica za nju. U školi je bila najviša i drugačija od ostale dece, što je često dovodilo do neprijatnih situacija. Deca bi je zadirkivala i nazivala "muškarcem u štiklama", jer je bila viša i teža od većine muških učitelja. To je ostavilo veliki trag na Merino samopouzdanje, ali i na njenu interakciju sa drugim vršnjacima.

 

 


Međutim, danas Meri prihvata svoju visinu i svoje obline sa ponosom. Kroz svoju borbu sa predrasudama, ona je naučila da je biti drugačiji zapravo nešto što treba slaviti. Kritičari su joj govorili da ne može da bude visoka i ženstvena, ali ona odlučno dokazuje da nisu u pravu. Njena visina ne određuje njenu ženstvenost.

Iako je pronaći odgovarajućeg partnera bilo veliki izazov za nju, ona je sada otvorena za sastanke sa muškarcima različite visine. To joj je olakšalo život i omogućilo joj da prihvati svoju visinu kao nešto što je čini posebnom i drugačijom. Iako joj je teško da pronađe odgovarajuću odeću i obuću, Meri se ne obeshrabruje i trudi se da se prilagodi svojoj visini.

 

 

- Nedavno sam počela da izlazim s nižim momcima, i sada kada sam otvorena za sastanke s nekim čija mi je visina nebitna, puno mi je lakše. Priznajem da je izuzetno teško pronaći muškarca višeg od mene. Izlasci su gotovo nemogući jer su tako ograničeni. Jedan dečko s kojim sam bila na sastanku rekao je da je visok 195 cm na svom profilu za upoznavanje, ali kad sam se srela s njim, bio je visok najviše 180 cm - rekla je Meri.

 

@marietemara4.0 He can’t lift me, but i can lift him💅💪 would you date a girl that weighs 70lbs more than you?😅 #tallgirl #shortking #strongwomen ♬ original sound - r4bin♥︎


Ova lepotica se nada da će svojim primerom inspirisati druge osobe da prihvate svoju različitost i da se ne stide svojih fizičkih karakteristika. Takođe, ona želi da promeni predrasude koje postoje u vezi sa visinom i sastancima, jer smatra da visoki i niski ljudi mogu uspešno da se dopune i budu u srećnim vezama.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)