Zanimljivosti

KAO MILION DOLARA: Jelena Tomašević zablistala u Abu Dabiju, svi govore o njenim ZANOSNIM OBLINAMA kojima je sve bacila u trans! (FOTO)

Pevačica anđeoskog glasa izgledala je kao svetska diva na Bočelijevom koncertu.

27.11.2022 15:40

KAO MILION DOLARA:  Jelena Tomašević zablistala u Abu Dabiju, svi govore o njenim ZANOSNIM OBLINAMA kojima je sve  bacila u trans! (FOTO)
Tanjug/AP

Jedna od najboljih pop pevačica sa domaće scene Jelena Tomašević bila je gošća na koncertu Andree Bočelija u Abu Dabiju. Osim svojim anđeoskim glasom, publiku je očarala izgledom svetske dive.

Iako svedeno obučena, haljina koju je odabrala za ovaj nastup mnoge je ostavila bez daha. Pripijena uz telo naglasila je Jelenine obline na kojima bi joj pozavidela i Dženifer Lopez. Sedefasta haljina, koja je hit ove sezone, pevačici je pristajala kao salivena.

TANJUG/ PROMO

Jelena Tomašević bila je gošća na koncertu Andree Bočelija

 

Svi pogledi bili su upereni ka njoj, a koliko je zavodljivo izgledala pokazuje i nasmejani glumac, Jelenin suprug, Ivan Bosiljčić koji nije želeo da je pusti iz zagrljaja. Pred punom Etihad arenom, pred skoro 20.000 posetilaca, nizale su se čuvene Bočelijeve arije, a Jelena je sa njim otpevala njegovu najpoznatiju pesmu “Viva per lei”.

Ovo nije prvi put da Jelena sarađuje sa svetski poznatim umetnicima, te nema sumnje da joj tek predstoji velika internacionalna karijera o kojoj mnoge njene koleginice maštaju. Podsetimo, Jelena je i ovog leta bila Bočelijeva gošća na njegovom koncertu koji je održao u Beogradu i time su njeni snovi počeli da se ostvaruju.

TANJUG/ PROMO

Jelena Tomašević sa suprugom Ivanom Bosiljčićem

 

- Maestro i njegov tim praktikuju da na svim svetskim turnejama specijalna gošća bude pop pevačica iz zemlje u koju gostuje. Mnogo sam srećna što je moja muzika dospela do jednog takvog umetnika i do njegovog tima i da su oni odlučili da baš ja zapevam sa njim. Bila sam presrećna i ponosna, već sam ga slušala i pitala sam se kakav li je tek osećaj zapevati sa njim, i evo 17 godina kasnije snovi se ostvaruju - govorila je pevačica pred beogradski nastup.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)