Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO SA LICEM SANJE VUČIĆ? Pevačica u šok izdanju, svi se pitaju šta joj je to na faci kad je skinula šminku! (VIDEO)

Jedan snimak bivše Hjurikejnke napravio je potpunu pometnju na internetu, u ovakvom izdanju je još nismo videli.

22.11.2022 16:01

ŠTA SE DESILO SA LICEM SANJE VUČIĆ? Pevačica u šok izdanju, svi se pitaju šta joj je to na faci kad je skinula šminku! (VIDEO)
FOTO: ST/N. Pančić

Iako je grupa "Hjurikejn" prestala da postoji u sastavu u kom je dominirala javnom scenom prethodnih nekoliko godina, popularnost pevačice Sanje Vučić ne prestaje. Naime, čini se da je od nekadašnjih članica - Ivane Nikolić, Ksenije KneževićSanje Vučić najveća popularnost ipak pripala atraktivnoj Kruševljanki, pa ne čudi što se skoro svaki njen potez, posebno na društvenim mrežama Instagram i TikTok, prati u stopu. 

Upravo to je i sada slučaj, kada je mlada pevačica objavila svoju fotografiju, ali i snimak, u veoma neuobičajenom izdanju.   

tiktok/sanjawolf

Sanja Vučić na Tiktoku

Sanja često na Instagramu objavljuje atraktivne zapise, kako sa snimanja, tako i iz svakodnevnog života, a njeni fanovi su potpuno oduševljeni novom fazom njene karijere. Ipak, Sanja iz potpuno drugačijeg ugla je ona koju možemo videti na Tiktoku.

Tu objavljuje smešne i zabavne snimke, a jedan od takvih je privukao posebnu pažnju jer je pevačica kroz filtere na aplikaciji potpuno ispegavila lice. Bez šminke i u pidžami, ona je pokazala javnosti potpuno drugačiju stranu.

Ovaj snimak broji skoro pola miliona pregleda i lajkova.

Inače, Sanja u poslednje vreme često objavljuje i snimke svojih transformacija pre i posle šminkanja, te je nemalo onih koji kažu da je mnogo lepša u prirodnom izdanju.

- Zašto su sve devojke lepše bez šminke - 

- Lepoto, ti goriš - 

- Kakve su to pege, ša ti je sa licem? - 

- Najbolja si prirodna, nemoj nikad da se šminkaš - samo su neki od komentara na takve pevačicine objave na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)