Zanimljivosti

SEVNULE GOLE POZADINE, PEVAČICA POMERILA GRANICE PROVOKATIVNOG! Objavila snimak u kom ništa ne ostavlja mašti, svi u čudu! (VIDEO)

Muzička zvezda Rijana objavila je video u kom promoviše svoj modni brend samo nekoliko meseci nakon što se ostvarila u ulozi majke.

18.11.2022 22:41

SEVNULE GOLE POZADINE, PEVAČICA POMERILA GRANICE PROVOKATIVNOG! Objavila snimak u kom ništa ne ostavlja mašti, svi u čudu! (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Nakon pauze koju je napravila zbog trudnoće, pevačica Rijana ponovo osvaja šoubiznis scenu. Ne želeći ništa da prepušta slučaju, pokazala je svojim fanovima ali i celom svetu da je i dalje seksepilna kao pre.

Rijana je objavila video u kojem nosi neke od modela iz svoje kolekcije donjeg veša. Kratkim snimkom zaista je podigla temperaturu i zapalila maštu muškaraca širom sveta.

Iako je nabacila nekoliko kilograma, svi komentarišu da joj obline baš daju na seksepilu. Pevačica je obukla veš od lateksa, a uz to i duboke kožne čizme. Dok zavodljivo pleše, pokazala je svoje atribute ne ostavljajući ništa mašti. Kroz proreze veša, njena bujna zadnjica je u krupnom kadru snimka. Nestašna Rijana zaista je uspela da postigne efekat iznenađenja, međutim, njen nadimak "loša devojka" ipak je trebao da nam dovoljno kaže da od nje možemo očekivati neočekivano.

Fanovi su potpuno poludeli za ovim snimkom koji se velikom brzinom deli na svim društvenim mrežama. Čini se da Rijana godinama opravdano nosi titulu jedne od najpoželjnijih žena sveta. Ipak, nakon rođenja deteta, dobila je još jednu, neki bi rekli laskavu, titulu. Pevačica je sada i jedna od najpoželjnijih MILF svetskog šoubiznisa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)