Zanimljivosti

RIJANA NAPOKON POKAZALA BEBU! Fanovi u transu zbog pevačicinog snimka (VIDEO)

Obožavaci pevačice mesecima su čekali na njen snimak sa sinom kojeg je rodila ovog proleća.

29.10.2022 19:02

RIJANA NAPOKON POKAZALA BEBU! Fanovi u transu zbog pevačicinog snimka (VIDEO)
Tanjug/AP

Uloga majke je jedna od najplemenitijih koju žena može da ima, a ona u potpunosti promeni njenu ličnost, dolaskom bebe na svet. Iako je godinama važila za neukrotivu lepoticu koja je plenila muzičkom scenom, Rijana je napokon pokazala i onu svoju drugu, umiljatiju stranu.

Naime, ona se ove godine u maju porodila u potpunoj tajnosti i donela je na svet dečaka. Međutim, slike i snimci deteta nisu eksponirani prethodnih meseci te javnost nema uvid u to kako dečak sada zapravo izgleda.  Ipak, čini se da je ona odlučila da svoje fanove "počasti" jednom pravom poslasticom  i pokaže preslatku bebu sa kojom je usnimljena u maženju i igri.

Tanjug/AP

Rijana je tokom trudnoće imala veoma provokativne stajlinge

 

Na snimku se pevačica dirljivo obraća bebi, te je naziva "debeljucom" i izmamljuje osmeh deteta. Iako mnogi nisu nikada videli ovakvu stranu Rijane, korisnici društvenih mreža bili su apsolutno dirnuti i preplavljeni emocijama, koje je snimak izazvao u njima. Međutim, kako se čini mnogi su zaključili da se ona zapravo igra sa svojom nećakom, iako u objavi piše da je to njena beba.

 

 

"Ne verujem da je ona pokazala svoju bebu još. Mislim da bi to bilo u svim medijima do sada, a ne na tiktoku"

"Apsolutno preslatko"

"To je njena nećakinja", komentarisali su kornisnici mreže.

Iako su mnogi pomislili da je u pitanju njen sin, video prikazuje preslatku devojčicu u bebi- odelcu sa Mini Maus, što aludira na to da je u pitanju njena nećaka. Rijana je tokom trudnoće pivlačila pažnju svojim seksepilnim izgledom i mediji su je pratili u stopu, međutim, kako izgleda, od porođaja se ona previše sa detetom ne eksponira u javnosti, te nije poznato kako dečak izgleda. Očigledno mladoj mami odgovara za sada miran porodičan život, daleko od javnosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)